Elazığ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68110.277$

Milletvekili Keleş, Temaslarını Sürdürüyor

Milletvekili Keleş, Temaslarını Sürdürüyor
Milletvekili Keleş, Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ’da temaslarını sürdürüyor.  Milletvekili Keleş, ilk olarak Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi ziyaret etti.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müdürü Müjdat Çelik, Elazığ İl Müdürü Serhat Gül ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Keleş, elektrik dağıtım hizmetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Milletvekili Keleş, kurum çalışanlarına misafirperverlikleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından Aksa Doğalgaz Şirketi’ni ziyaret eden Keleş ve Gürkan Acar, Şirket Müdürü Onur Dündar, İşletme Müdürü Bilal Aydın ve diğer kurum çalışanları ile bir araya geldi.

Doğalgaz dağıtım hizmetleri ve şirketin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Keleş, Aksa Doğalgaz ekibine misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılarak vatandaşlarla ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak, Hemşireler Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılan Prof. Dr. Keleş, hemşirelerin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, “Bu vesileyle; özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık ordumuzun fedakâr tüm hemşirelerinin Hemşireler Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Ardından, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği el sanatları sergisini ziyaret eden Prof. Dr. Keleş, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin anısına düzenlenen bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Sergide el emeği göz nuru eserleri inceleyen Keleş, “Eserlerin sergilendiği bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Taksi Durağındaki taksici esnafıyla bir araya gelen Milletvekili Erol Keleş, esnafın sorunlarını dinleyerek sohbet etti.

Taksici esnafına kazasız ve belasız yolculuklar dileyen Keleş, “7/24 trafikte direksiyon başında olan taksicilerimize kazasız belasız yolculuklar, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Taksici esnaflarımıza nazik misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Elazığ’ın tarımsal kalkınmasına büyük katkılar sunacak olan Kuzova Sulama Projesi ve sulama tesisinin enerji ihtiyacını karşılayacak olan Güneş Enerji Sistemi (GES) tesisleri, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı tarafından yerinde incelendi.

Ziyaret sırasında, projede görev alan kurum çalışanları ile de bir araya gelen Prof. Dr. Erol Keleş, incelemeler sonrası açıklamalarda bulundu.

“KUZOVA SULAMA PROJESİ, VERİMLİLİK VE EKONOMİK KATKI”

Milletvekili Erol Keleş, Kuzova Sulama Projesi’nin bölgenin tarımsal potansiyelini artırmada kritik bir rol oynayacağını vurgulayarak, “Bu proje, su kaynaklarımızı daha verimli kullanmamıza olanak tanırken, tarım alanlarımızı daha etkin bir şekilde değerlendirmemizi sağlayacak. Çiftçilerimizin ürün verimliliğini artırarak, bölge ekonomimize büyük katkılar sunması planlanmaktadır. Kuzova Sulama Projemiz çiftçilerimize hayırlı olsun.” dedi.

“GES TESİSLERİ ENERJİ İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Sulama tesisinin enerji ihtiyacını karşılayacak olan GES tesisleri hakkında da bilgi veren Erol Keleş, sürdürülebilir ve çevre dostu enerji kaynaklarının kullanımının önemine dikkat çekti. Keleş, “GES tesisleri sayesinde, sulama faaliyetlerimiz için gereken enerji ihtiyacını çevreci ve yenilenebilir bir kaynaktan karşılayacağız. Bu durum, enerji maliyetlerini düşürerek projeyi daha sürdürülebilir hale getirecek.” ifadelerini kullandı.

PROJEYE KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR

İncelemeler sırasında DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve proje ekibiyle de görüşen Keleş, projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Keleş, “Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte, bölgemizin tarımsal kalkınmasına önemli bir katkı sağlıyoruz.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!