Elazığ
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ağın İlçesinde İncelemelerde Bulundu


Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ağın İlçesinde İncelemelerde Bulundu
Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ağın İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Keleş, İl Genel Meclis Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar, Ağın İlçe Başkanı Vedat Pasinli ve beraberindeki heyetle birlikte ilçede çeşitli temaslarda bulundu.

Ziyaretin ilk durağında, Keleş ve beraberindeki heyet Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Belediye Başkanlığı ziyaretinde ilçede yapımı devam eden ve planlanan projeler görüşüldü. Keleş, Ağın Belediyesi’nin projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, bu projelerin hayata geçmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Belediye ziyaretinin ardından Milletvekili Keleş, Ağın İlçe Başkanlığı’na geçerek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Heyetin bir sonraki durakları Ağın Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Furkan Taha Türkmenoğlu’nu makamında ziyaret eden Keleş, ilçede yürütülen ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Milletvekili Keleş, ziyaretleri sırasında Ağın ilçe Entegre Hastanesi’nin 2024 yılı yatırım programına alınacağını duyurdu. Milletvekili Keleş Hastanenin projesinin bittiğini Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile yapılan görüşmeler sonucunda, bir aksilik olmazsa ekim ayında ihalesinin yapılacağını be bu yıl içerisinde inşaatının başlaması için gerekli adımların atıldığını ifade etti. Keleş, hastanenin inşaatının başlamasıyla birlikte ilçede ve bölgede sağlık hizmetlerinin kalitesinin önemli ölçüde artacağını belirtti.

Ağın’daki incelemelerine devam eden Keleş, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımına başlanan 142 konut projesi ve Ağın Hükümet Konağı inşaat alanlarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca, Ağın Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Leblebi İmalatı Badem Kırma ve Paketleme Tesisi”nde incelemelerde bulunan Keleş, bu tür yatırımların ilçenin ekonomik kalkınmasında büyük rol oynayacağını vurguladı.

Ziyaretler kapsamında Ağın esnafını da ihmal etmeyen Keleş, esnafla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ağın ilçesindeki temaslarını köy ziyaretleriyle sürdüren Keleş, Yenipayam, Pul, Bademli ve Modanlı köylerini ziyaret etti. Köy halkıyla buluşarak onların taleplerini dinleyen Keleş, misafirperverliklerinden dolayı köy halkına teşekkür etti.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, ziyaretin sonunda Ağın ilçesinde yapılan ve planlanan tüm projelerin takipçisi olacağını, Ağın halkının yanında olmaya devam edeceklerini ve ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak için çalışacaklarını ifade etti.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!