Elazığ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2298.6
  • BIST
    9055.55
  • BTC
    71299.59$

Yıldırım: Her Geçen Gün Gücümüze Güç Katıyoruz


Yıldırım: Her Geçen Gün Gücümüze Güç Katıyoruz
Yıldırım: Her Geçen Gün Gücümüze Güç Katıyoruz

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, altılı masaya yüklendi.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM:  AYNI ANDA BİRÇOK İŞLEMİ BİRLİKTE YAPABİLECEK KABİLİYETE, YETENEĞE VE BİRİKİME HAZIRIZ

Başkan Yıldırım, “her geçen gün büyüyerek, yollarına devam ettiklerini kaydederek, “Bizler AK Parti ailesi olarak, büyük davanın insanları olarak, her geçen gün büyüyerek, aday adaylarımızın müracaatları da artarak devam ediyor. 2023 seçimlerine aday adayları süreciyle birlikte kampanyamız da devam etmektedir. SKM yönetimimiz hiç ara vermeden gece gündüz kendi çalışmasını yaparken bir taraftan da aday adaylarının tanıtımını birlikte yapmaktayız. Bu bizim tabi ki büyük bir aile oluşumuzun ve her seçin dönemi ve seçim sonrası çok hazırlıklı olduğumuzun göstergesidir. Aynı anda birçok işlemi birlikte yapabilecek kabiliyete, yeteneğe ve birikime hazırız. Dolayısıyla biz her zaman bir şey söyledik. Bir seçim bitmeden biz ikinci seçime hazırlanırız dedik bunun da gereğini sahada her zaman yansıttık yansıtmaya da devam ediyoruz. Çok özel birçok önemli bir lider ile yol yürüyoruz” ifadelerini kullandı.  

YILDIRIM: ARTIK BU SEÇİMDE AYRINTILARI, TEFERRUATI ŞUNU BUNU KONUŞMANIN ZAMANI DEĞİL Başkan Yıldırım, “Eğer kandil ve kandilin bir takım sözüm ona komutanları altılı masayı önemsiyorsa ona oy verin diye altılı masayı yönlendiriyorsa o zaman bu seçim bir kez daha çok önemli oluyor. Yine bir takım pazarlıklar içine girilmişe ve bu pazarlıkta da ulufe dağıtılır gibi gelecekte ülkenin bir takım sosyal paylaşımları siyasi paylaşımları yapılabiliyorsa o zaman bu seçim çok önemli. Ve yine 72 saatte masadan kalkanı masaya oturtan bir üst akıl varsa bu seçim çok önemli. Artık bu seçimde ayrıntıları, teferruatı şunu bunu konuşmanın zamanı değil. Biz abartmadık, tehdit unsuru olarak da kullanmadık. Ama bunun BK ve bir dava meselesi olduğunu söyledik. Dolayısıyla aday adaylarımızla birlikte nasip olur adaylarımızda belirlendikten sonra aynı hızla hatta artan bir hızla hiç durmadan aralıksız çalışacağız” dedi.

YILDIRIM: BEN, BİZ BUYUZ DİYORUZ VE SAHNEYE ÇIKIYORUZ

Seçim çalışmalarını deprem nedeniyle sessiz yürüttüklerinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Yıldırım, “Biz altı ay önce şarkılarımızla türkülerimizle bu kampanyanın hazırlıklarını yapmıştık. Ama nasip böyleymiş böyle çalışmak zorundayız. Çünkü bizim insana saygımız var bizim yaralılara vefat edenlere saygımız hürmetimiz var dolayısıyla bu acılar daha dinmemişken daha kırkı çıkmamışken biz farklı kampanyalar yapamayız. Ama bu kampanyanın en önemli özelliklerinden bir tanesi de ki bu bizim biraz da siyasi karakteristik yapımızdır. Bire bir çalışma yüz yüze çalışma cumhurbaşkanı deyişiyle ruberu yüz yüze çalışmaların çok önemli olduğunu. Çünkü biz kendimizi ifade ediyoruz. Bir takım senaryolardan bir takım geri planlardan bir takım üst aklın bize dayattığı şeylerden bahsetmiyoruz. Ben, biz buyuz diyoruz ve sahneye çıkıyoruz. Anlatmak istediklerimiz söylemek istediklerimizin hiç biri yalan değil. Yapılmışları anlatıyoruz ve yapılacaklara da teminat olarak gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!