Elazığ
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sivrice Spor Kompleksinin Açılışı Yapıldı


Sivrice Spor Kompleksinin Açılışı Yapıldı

Sivrice Spor Kompleksinin açılışı tören ile gerçekleştirildi.

Gençlik Spor Bakanlığı ile Sivrice Belediyesinin katkıları ile yapılan Sivrice Spor Kompleksinin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti.

Açılış törenine Elazığ Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar, Elazığ Milletvekilleri, Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin, Sivrice ve çeşitli ilçe Belediye Başkanları, Özel İdare Genel Sekreteri, Gençlik Spor İl Müdürü, siyasi parti il ve ilçe başkanları ve diğer ilgililer katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, kendisi için oldukça mutlu bir gün olduğunu söyleyerek: “hakikaten ilimiz son yıllarda Gençlik ve Spor yatırımlarında çok büyük bir hamle içerisinde. Tüm ilçelerde, tüm beldelerde ve il merkezinde gençlik ve spor yatırımlarıyla sportif başarılarımız artmakta. Elazığ gençliği çok şanslı, gençlere sözde değil bu yatırımlarla ne kadar önem verdiğimizi göstermiş oluyoruz. Çok emek verildi buraya ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ise ilçede spor tesisi eksiği olduğunu, bu tesis ile önemli eksiğin giderildiğini dile getirerek: “uzun yıllardır ilçemizde böyle bir tesis değil, sportif hiçbir tesis yoktu. Biz buraya öncelikle su sporlarıyla başladık, daha sonra kapalı spor salonumuz, futbol sahamız, basketbol ve voleybol sahamız ile birlikte üst üste koyunca bir kompleks oluştu. Şu göle manzaraya baktığımız zaman gerçekten Türkiye’nin çok az yerinde sahip olunan bir tesise sahibiz. Eksiklerimiz tabiki var ama onları da tamamlarız. Bu tesisler sadece Sivrice’ye değil ilimize de hitap edecektir.” İfadelerini kullandı.

 

 

Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin de yaptığı konuşmada: “meydana gelen depremlerin ardından zor dönemler yaşadık ama bunları bir noktaya getirerek sorunlarımızı aştık ve aşmaya devam ediyoruz. Devletimiz her zaman vatandaş mağduriyetini en aza indirecek politikalarla beraber halkının yanındadır. Bunun en güzel örneklerini de Sivrice’de görmekteyiz. Hem yaz hem de kış turizminin yapılabileceği potansiyelde bir ilçeye sahibiz. Eksiklik vardı spor tesisleriyle ilgili ama bugün geldiğimiz noktada bu güzel tesisin açılışını yapmak bizlere nasip oldu. Toplamda 13 Milyon TL’yi aşan bir yatırım söz konusu burada.” Dedi.

 

 

MHP İl Başkanı Yunus Bal’da yaptığı konuşmada zor günler geçiren Sivrice’nin iyi günlere doğru gittiğini söyledi.

 

 

Spor kompleksinin yapımında tüm emeği geçenlere teşekkür eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver: “hakikaten biz burada böyle bir tesisin varlığını gördükçe geleceğe dair umutlarımızın arttığını, gelecek nesillerin daha güzel, daha anlamlı ortamların kendilerine sağlanması suretiyle daha sağlıklı bir şekilde büyüyeceklerine olan inancımızı yineleyerek bu gibi komplekslerin inşallah ilimizin her yerinde yapılmasının umudunu sizlerle paylaşıyorum.” Dedi.

 

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı konuşmasında: “böylesi bir tesisin açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onu duyuyorum hayırlı uğurlu olsun. Bu tesislerin gençlerimizin geleceği, huzuru ve genç kalmaları açısından hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sivrice ve bütün ilçelerimize inşallah daha fazla hizmet edeceğiz buradan çok güzel sporcular çıkacak ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

    Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


    • 0
      SEVDİM
    • 0
      ALKIŞ
    • 0
      KOMİK
    • 0
      İNANILMAZ
    • 0
      ÜZGÜN
    • 0
      KIZGIN

    Yorum Yazın

    E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

    Başka haber bulunmuyor!