Elazığ
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kaya, MHP MYK Toplantısına Katıldı

Kaya, MHP MYK Toplantısına Katıldı
Kaya, MHP MYK Toplantısına Katıldı

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen MHP MYK Toplantısına katılan A.Hamit Kaya, “MHP Genel Başkanı ve Türk Dünyası Bilge Lideri Dr. Sayın Devlet BAHÇELİ’nin eşsiz hitaplarında MYK Toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin birlik ve beraberliği ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Lider Ülke Türkiye için kararlı yürüyüşümüz devam ediyor. Toplantımızın Ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
ANAYASANIN İLK 4. MADDESİNDEKİ HASSASİYETİMİZ VURGULANMIŞTIR 

Kaya açıklamasında, “Bilge liderimiz Dr. Sayın Devlet Bahçeli toplantıda yaptığı değerlendirmede, ‘MHP yeni yüzyılda entellektüel, siyasi, kadro açısından en donanımlı kadroya sahip olduğunu yeniden gösterecektir. İşimiz çok, yükümüz ağırdır. MHP, milletimizin tamamını kucaklamaya, kardeşlik ve ortaklık kader mizahında her insanımızı bir görmeye, ayrımcılığı geçmeye, sonuna kadar azimli ve inançlıdır. MHP ve Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılını başarmakla mükellefir’ ifadelerinde bulunarak kararlı duruşumuzu bir kez daha göstermiştir.
Türkiye gündeminde yer alan ve iki yavrumuzun hunharca saldırılara maruz kaldığı menfur olayları da değerlendiren Sayın Genel Başkanımız Türkiye Cumhuriyeti Adaletinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirterek, faillerin bir daha güneş yüzü görmeden ömürlerini tamamlamasını dilemiştir.
Yine bugün 19 Eylül Gaziler Günü olması hasebiyle Ülkemizde uzun yıllardır gündemde olan ve gazilik unvanı ve imkanlarına kavuşamayan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının bu mağduriyetinin artık giderilmesi gerektiğinin altını çizmiştir.
Ülkemizin son günlerde en fazla gündeminde yer alan Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili Bilge Liderimiz şu ifadelere yer vermiştir: ‘Kim olursa olsun, hangi mevkide bulunursa bulunsun, Anayasanın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar ve şaibeli tavır gösterenler bizim için yok hükmündedir.
Anayasanın ilk 4 maddesine, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine sadık kalınarak, zamanın ihtiyaçlarına dinamik, kalıcı cevap verebilen anayasa yapılmasının yanındayız’ diyerek noktayı koymuştur. Türkiye ve bölgemizdeki tüm gelişmelerin değerlendirildiği MYK Toplantımızın Ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlı olmasını diliyor, en derin saygılarımı sunuyorum.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!