Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2439.0
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62736.13$

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak Göreve Başladı

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak Göreve Başladı
Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak Göreve Başladı

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak mazbatasını alarak göreve başladı. Yeni dönemde belediye başkanı olarak Sivrice’de yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi veren Ebubekir Irmak; “Herkese kapım açık” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nden aday olarak Sivrice Belediye Başkanı seçilen Ebubekir Irmak mazbatasını alarak göreve başladı.

Ebubekir Irmak ilk olarak Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gazi Karaman’dan mazbatasını aldı.

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak daha sonra oluşturulan konvoy ile Sivrice’ye geçti.

Ebubekir Irmak Sivrice’de vatandaşlar ile bir araya geldikten sonra ilk olarak Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı’na gitti.

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Başkanı Güven Yıldız, seçim sürecinde destek veren herkese teşekkür ederek Başkan Ebubekir Irmak’ın Sivrice’ye güzel hizmetler yapacağına inandığını ifade etti.

Burada bir açıklama yapan Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, teşkilat ile birlikte sahada vatandaşlar ile bir arada olmaya devam edeceklerini söyledi. Irmak, “Ocağımız olan yurdumuz olan Milli Görüş’ün belediyeciliğin harmanlaşacağı mekandayız, buradayız. İnşallah bundan sonra teşkilatlarımızla birlikte yine sahada olacağız. çünkü vatandaşlarımızın bize büyük desteği oldu çok güzel destek verdiler ve teşkilatın emekleri oldu gece gündüz benimle birlikte teşkilat ekibimiz sahadaydı her birine tek tek teşekkür ediyorum. Biz yeni başlıyoruz, biz yeni gelmedik geri geldik inşallah kaldığımız yerden devam edip ilçemize çok güzel hizmetleri taçlandıracağız” dedi.

Ebubekir Irmak daha sonra Sivrice Belediyesine geçti. Burada Kurban kesilerek dua edildi.

Sivrice Belediyesi’nde İlçe Belediye Meclis üyelerine mazbataları teslim edildi.

Sivrice’nin sorunlarını bildiklerini söyleyen Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, hazırladıkları projeler ile ilçedeki sorunları çözeceğini ifade etti. Irmak, “Biz Sivrice’nin sorunlarını, dertlerini, çözüm noktasını hepsini biliyoruz. Bütün siyasiler üstümüze gelmiş olmasına rağmen ama milletin iradesinin üstünde kimsenin olmayacağını burada Sivriceli bir daha gösterdi hepinize şükranlarımı sunuyorum. Biz yola çıktığımızda birbirimize yeteriz demiştik evet biz birbirimize yeteriz. Bütün doğal güzelliklerimiz var yapacağımız birçok proje var hep birlikte burada bir daha nasıl beni kaldırdıysanız bende o projeleri bende o istihdamların bende o işsizliğin belini kıracağım. Siyaset uzun soluklu bir yoldur biranda insanları silemezsiniz sildiğiniz yerde bir daha küllerinizden çıkar gelirsiniz. Aziz milletime tekrardan teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum oy veren vermeyen herkesin bugün itibariyle belediye başkanıyım kapım herkese sonuna kadar açık kimin ne derdi varsa benim başımın tacıdır herkesin yanındayım” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!