Elazığ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62798.224$

Kamaç: Ziraat Türkiye Kupası finalinin Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynatılmasını Talep Etti

Kamaç: Ziraat Türkiye Kupası finalinin Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynatılmasını Talep Etti
Kamaç: Ziraat Türkiye Kupası finalinin Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynatılmasını Talep Etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç, Süper Kupa Finalinin Elazığ’da oynatılmamasından duyduğu üzüntüyü belirtirken, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Mayıs ayında planlanan Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ’da oynatılmasını talep etti.

Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç’un bu önerisiyle deprem illeri içerisinde en hazır şehir ve stadyum olarak oldukça umutlanan Elazığ; final müsabakasının Şanlıurfa’da oynatılma kararıyla birlikte bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı.

Daha önce yaptığı açıklamada, süper kupa finali için en hazır ilin Elazığ olduğunu belirten ve il yöneticileriyle milletvekillerinin girişimleri neticesinde bu karşılaşmanın Elazığ’a alınabileceğine vurgu yapan kısa adı TSYD olan Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, karşılaşmanın Şanlıurfa’da oynatılacak olması kararının ardından Türkiye futbol Federasyonu’na yeni bir teklif yaparak, oynanmakta olan Ziraat Türkiye kupası final müsabakasının Elazığ Atatürk stadyumunda oynatılmasını istedi.

TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, 2023-2024 sezonunun Süper kupa finalistlerinden birinin adının yazılacağı Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasının Elazığ’da oynatılmasının hem şehre, hem bölgeye hem de yeni Atatürk stadyumuna çok şey katacağını belirterek, süper kupa finali hayal kırıklığının ardından, Ziraat Türkiye kupası finalinin ilimize alınmasının şehir ve bölge insanını oldukça motive edeceğini ifade etti.

Kamaç yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir, Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Fatih Karagümrük takımlarının iştirak ettiği son 8 takımla 27-29 Şubat tarihlerinden çeyrek final müsabakalarının oynanacağını hatırlatarak, Elazığ’ın; Mayıs ayında oynatılması planlanan final karşılaşmasının Elazığ’a alınması için şimdiden girişimlerde bulunması gerektiğini ifade etti.

Şehirde birlikte hareket edilmesinin bu talebin karşılığının alınmasında önemli bir etken olacağını belirten TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, bireysel taleplerin çok fazla karşılık bulamadığını hatırlattı.

Yeni hizmete giren Elazığ Atatürk stadyumunun henüz açılışının da yapılmadığını hatırlatan TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, “Ziraat Türkiye kupası final karşılaşması; aynı zamanda stadyumumuzun da görkemli bir açılış maçı olacaktır” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!