Elazığ
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yenihayat: Tahtanın Açılması İle Birlikte Yeni Transferlerimiz Takıma Katılacaklar

Yenihayat: Tahtanın Açılması İle Birlikte Yeni Transferlerimiz Takıma Katılacaklar
Yenihayat: Tahtanın Açılması İle Birlikte Yeni Transferlerimiz Takıma Katılacaklar

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat ‘İstiyorum; Alın’ düşüncesi yerine kulübün menfaatlerini gözeterek kadro oluşturma çabası içinde olduklarını söyledi.

“HEDEFE GÖTÜRECEK İSİMLERİ ALACAĞIZ”

1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak yeni sezon transfer çalışmalarına yoğun tempoda devam eden Elazığspor’da kadro oluşturma çalışmalarının devam ettiğini belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat, “Kadromuzda yer almasını istediğimiz oyuncular alternatifli bir şekilde yer alıyorlar. Kulübümüzün ekonomik durumuna uygun, takımımıza olumlu katkı sağlayacağına inandığımız oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. Bilindiği gibi transfer tahtamız kapalı. Yönetim Kurulumuz bu problemin çözümü için çalışmalarında önemli bir mesafe kat etti. Tahtanın açılması ile birlikte yeni transferlerimiz takıma katılacaklar.” dedi.

“KULÜBÜN MENFAATLERİNİ GÖZETİYORUZ”

2024-2025 Sezonunda mücadele verecekleri TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta da başarılı olmak istediklerini ve buna göre oluşum çalışmalarının devam ettiğini belirten Bülent Yenihayat, “İç transferde kadroda bulunması gereken oyuncuların önemli bir bölümü ile anlaşma sağlandı. Takımımızdan giden ve takıma alınması gereken mevkilere de gerekli takviyeleri yapacağız. Bunu yaparken ‘istiyorum alın’ düşüncesi yerine kulübün menfaatlerini göz önüne alarak, bu kulübün gelecekte yeni sıkıntılar yaşamaması adına hareket ediyoruz. Büyük bedeller ödeyip oyuncu alma yerine bizi hedefimize ulaştıracak isimleri hem ekonomik olarak hem de takımımızın yapısına uyacak isimleri kadromuza ilave edeceğiz. İyi bir hazırlık döneminin ardından da lige hazır hale geleceğiz.” dedi.

“BU SEZON DA DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIM İLE BELİRLEYECEĞİMİZ HEDEFE ULAŞMANIN MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ”

Elazığspor’un hak ettiği yerlere gelmesi için çaba harcadığını belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat, “Geçen sezon iyi bir uyum sağladık ve takımı belirlediğimiz plan dâhilinde hedefine ulaştırdık. Bu sezon da daha güçlü bir takım ile belirleyeceğimiz hedefe ulaşmanın mücadelesini vereceğiz. Taraftarlarımızın beklentisini biliyoruz. Bu beklentiyi karşılamak adına da Yönetim Kurulumuz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki çalışmalarımız tamamlandığında Taraftarlarımızın beğeneceği ve yanında durarak takımımızın hedefine ulaşmasını sağlayacak desteği verecekler. Çünkü biz birlikte büyük Elazığspor’uz.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!