Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2440.4
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63077.13$

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Bayramı Memleketi Elazığ’da Geçirdi

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Bayramı Memleketi Elazığ’da Geçirdi
İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Bayramı Memleketi Elazığ’da Geçirdi

Ramazan Bayramını memleketi Elazığ’da geçiren İçişleri Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mehmet Aktaş, Elazığ’da düzenlenen birçok Bürokrat ve Siyasileri bir araya getiren programlarda Elazığ’ın sorunlarının ve çözüm önerilerinin istişare edildiğini söyledi.

Elazığ’a sık sık ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı’nı memleketi Elazığ’da geçirdi.

Elazığlı iş insanı Muhittin Kaya’nın düzenlediği geleneksel bayram kahvaltısı programında konuşan Aktaş, Elazığ’da düzenlenen ve başta bürokratlar olmak üzere protokol ve siyasi isimlerin katılım sağladığı programların önem taşıdığını ifade etti.

Bakan Yardımcısı Aktaş, “Muhittin Kaya abimizin artık geleneksel hale gelen her Bayramda tertip ettiği bir kahvaltı programında yine dostlarla bir araya geldik. Gerçekten Bayramın ruhuna ve anlamına uygun bir ortamda ve çok geniş bir katılımla hem Elazığ’dan dostlarımızın arkadaşlarımızın hem de yine Ankara ağırlıklı olmak üzere farklı illerden Bayram münasebeti ile Elazığ’ımıza gelmiş hem Elazığlı dostlarımızın hem de diğer illerden ama birbirini çok seven çok değer veren dostların bir araya geldiği  çok kıymetli bir kahvaltı programında bir araya geldik. Hem sohbet ettik hem  bayramlaştık hem de dostluklarımızı daha da derinleştirme imkanı bulduk. Ben bunu vesile için Muhittin Kaya kardeşime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Katılım sağladığı programı kapsayıcı ve kucaklayıcı olduğunu kaydeden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, “Hem Elazığ hem Türkiye ile ilgili meselelerimizi ve gündemde olan konuları istişare ettiğimiz bir değerlendirme toplantısı oldu “ ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Aktaş, “Muhabbetin, sohbetin yanında hem Elazığ’la ilgili meselelerimizi hem de yine Türkiye ile ilgili meselelerimizi öne çıkan gündemde olan konularımızı değerlendirdiğimiz aslında bir istişare platformu olarak bir işlevi de gördük. Dolayısıyla Elazığ’ımızın daha da gelişmesi, kalkınması, büyümesi için hem burada Bürokrasi yapan, Siyaset yapan, İş adamı ve Sanayici arkadaşlarımız var. Gerçekten çok geniş kapsamlı hem de kucaklayıcı bir grupla burada bu programı yaptık” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!