Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2442.5
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62604.05$

Başkanlığa Seçilen Vahap Gök Görevi Hacı Akpınar’dan Devraldı

Başkanlığa Seçilen Vahap Gök Görevi Hacı Akpınar’dan Devraldı
Başkanlığa Seçilen Vahap Gök Görevi Hacı Akpınar’dan Devraldı

Kovancılar ‘da düzenlenen devir teslim töreni ile belediye başkanlığına seçilen Vahap Gök görevi Hacı Akpınar’dan devraldı.

2024 Yerel seçimlerin ardından devir teslim törenleri de devam ediyor. Kovancılar’da düzenlenen devir teslim programı ile Eski Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, görevi yeni Başkan Vahap Gök’e devretti.

Vahap Gök İlk olarak Kovancılar Hükümet Konağı’na giderek Mazbatasını aldı.

Ardından Kovancılar Belediye Binası’na geçen Vahap Gök Burada alkışlar ile karşılandı.

En Büyük kazanımın Kovancıların birlikteliği olduğunu ifade eden Eski Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, belediyeyi teslim edeceği bütçeyi paylaştı.

Akpınar: “en büyük kazanımımız Kovancılar’ın birlikteliğidir. Bizim dönemimizde kimsenin burnu bile kanamadı, hiçbir personelimiz işinden olmadı. Kovancılar’ın iradesi sandığa yansımıştır saygı duymak zorundayız. Memleketin neyi varsa herkesin şapkası düştü keli ortaya çıktı. Kovancılar’ı kaybetti AK Parti memleketimize yazık oldu. Hesabını kimse veremez bunun. Toplam 22 milyon 747 bin 860 TL belediyenin borcu vardır. 22 milyon 747 bin 860 TL 2032 yılına kadar uzun vadeli kredimiz var. Esnaf borcumuz 0, SYK borcu 0, personel alacağı 0, TEDAŞ borcu 10 milyondu geldiğimizde şuanda 0, AKSA borcu 0, maliye borcu 0. Kasada toplam nakit paramız 14 milyon 868 bin 497 bin TL nakit paramız var bu bir şereftir arkadaşlar.” Dedi.

Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, Hacı Akpınar’a şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti, Parti rozetini bırakarak belediye başkanlığı rozetin, taktı. Gök;  Bundan sonra tüm ilçenin belediye başkanıyım dedi.

Gök: “başkanıma şimdiye kadarki hizmetleri için teşekkür ederim. Bize eksiğiyle fazlasıyla borçlu borçsuz hiç fark etmez bıraktığı mirası devralıyoruz kabul ediyoruz. Bizim tek amacımız var memlekete hizmet öncekilerinde buydu bizimde bu olacak. Biz Allah’ın izniyle milletimize, şehrimize gecemizi gündüzümüze katarak 5 yıl sonra tekrar karşınızda olacağız bunun içinde rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin. İnşallah alnımızın akıyla 5 yıl sonra karşınıza dimdik çıkacağız hesabımızı tertemiz vereceğiz tek hedefimiz budur. Ben bu saatten sonra parti rozetimi bırakıyorum ve belediye başkanlığı rozetimi takıyorum.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ertan, Büyük Birlik Partisi’nin yeni dönemde kendisini belediyelerde yaptığı çalışmalar ile göstereceğini ifade etti.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!