Elazığ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2441.3
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63009.09$

Başkan Çelik: Hizmetlerde Adalet ve Eşitlik İlkesini Şiar Edineceğiz

Başkan Çelik: Hizmetlerde Adalet ve Eşitlik İlkesini Şiar Edineceğiz
Başkan Çelik: Hizmetlerde Adalet ve Eşitlik İlkesini Şiar Edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

AK Parti’de uzun süre Merkez İlçe Başkanlığını başarı ile yürüten, yaptığı çalışmalarla göz dolduran Avukat Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görevinden istifa ederek, İl Genel Meclis Üyeliğine aday olmuştu.

Yapılan seçimlerde Meclis Üyeliğine seçilen Çelik, İl Genel Meclisi’nin gerçekleştirdiği ilk toplantıda Parti grubu tarafından meclis başkanlığına aday gösterildi ve diğer siyasi partilerin meclis üyelerinin de oyunu alarak, oy çokluğu ile meclis başkanlığına seçildi.

Meclis Başkanlığında seçilmesinin ardından kendisine destek veren meclis üyelerine tek tek teşekkür eden Çelik, bütünleştirici, birlikte çalışmaya dikkat çeken bir değerlendirme konuşması yaptı.

Çelik konuşmasında, Şehre en iyi hizmetler sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını, omuz omuz vererek, çalışacaklarının altını çizdi.

Başkan Çelik, “Çok değerli meclis üyelerimiz hepinizi saygıyla selamlıyorum. Öncellikle şahsımı İl Genel Meclis Üyeliği Başkanı olarak seçme dolayısıyla her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin İl Genel Meclis Üyeleri hayırlı olsun inşallah diyorum. Değerli Meclis Üyelerimiz bu makamlar milletimizin makamıdır. Dolayısıyla bu makamlarda milletimize en adil, en etkin, en verimli şekilde hizmet için buradayız. Bizler şehrimize en güzel hizmetleri gerçekleştirmek için sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz. Her birimiz farklı Partiden seçilmiş olabiliriz ama hepimiz artık bu çatının altındayız ve meclisteyiz. Dolayısıyla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Hizmet ederken de durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, omuz omuza inşallah gayret edeceğiz. Bunu hep birlikte en güzel şekilde yapacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Şehrin her ilçesinin, her beldesinin ve her köyünün kendileri için ayrı ayrı kıymetli olduğunu vurgulayan İl Genel Meclisinin Yeni Başkanı Çelik, yeni başlangıçların yeni atılımlar için umut olduğunu, yapacakları hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceklerini söyledi.

Başkan Çelik, “Meclis üyelerimiz bu Aziz şehrin her ilçesi her beldesi her köyü kıymetlidir. Bu şehrin insanına ne kadar hizmet edersek o kadar mutlu oluruz, o kadar huzurlu oluruz, o kadar rahat uyuruz. Bizlerden önce bu mecliste görev yapan İl Genel Meclis üyelerimiz abilerimiz, arkadaşlarımıza da bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum, Allah kendilerinden razı olsun. Bizler artık yeni bir hizmet döneminin içerisine giriyoruz yeni başlangıçlar, yeni atılımlar için bir umuttur. Bizler el birliği ile gönül birliği ile en ücra köyümüzün sorunlarını bile kısa sürede çözmek için sizlerle birlikte gayret içinde olacağız inşallah. Yapacağımız hizmet ve yatırımlarda öncellikle adalet ve eşitlik ilkesini her zaman temel alacağız ve şiar edineceğiz. Sizlerin de benimle aynı hassasiyeti taşıdığınıza yürekten inanıyorum. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, hepinize saygılar sunuyorum, Yüce Rabbim bizi milletimize mahcup etmesin inşallah” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!