Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.4
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63074.87$

AK Parti, Mollakendi’de Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

AK Parti, Mollakendi’de Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı
AK Parti, Mollakendi’de Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

AK Parti Mollakendi Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı. AK Parti Mollakendi Belediye Başkan Adayı Mehmet Mustafa Ayaz, seçilmesi halinde yapacağı projeleri paylaştı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Ak Parti Mollakendi’de Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Açılışa Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat üyeleri ve partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mollakendi Belediye Başkanı Adayı Mehmet Mustafa Ayaz, beldenin bütün sorunlarına vakıf olduğunu, ihtiyaca yönelik projeler hazırlayıp gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade etti. Ayaz, “Bir dönem encümenlik, 4 buçuk yıl da belde başkanlığı yaptığım beldemin her köşesini karış karış bilirim. Beldemizin bütün ihtiyaçlarına ve sorunlarına vakıfım. Beldemizin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını gidermek için ilgili kurum ve kuruluşlar ile istişare yaptık. Çalışma arkadaşlarımı belirledim, projelerimizi hazırladık bugün beldemiz için bir milattır. Beldemizi daha yaşanabilir bir belde yapmak için hep beraber çalışacak ve mücadele edeceğimize hepinizin huzurunda söz veriyorum” dedi.

Ayaz, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri paylaştı. Ayaz, “Doğalgazı beldemizle buluşturmak için ne mücadele verdiğimi bütün beldemin malumudur. İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Sağlam’dan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a kadar dosyamızı birebir görüşerek ilettim. GES kurup kendi elektriğimizi üreterek ve kullanabilir bir belde yapacağız. Beldemizin yolları çok atıl durumda daha göreve gelmeden başladığımız yollarımızı göreve geldiğimizde tamamlayacağız. Beldemizde hastaneye gitmek isteyenler için haftanın belirli günlerinde servisler tahsis edeceğiz. Beldemizin geleceği olan bugünün küçüğü yarının büyüğü evlatlarımız için beldemizde okuyan öğrencilerimiz için hediye ve etkinlikler düzenleyerek eğitim düzeyini yükselteceğiz. Beldemizin aylık geliri mevcut çalışanlarına dahi kesintilerden dolayı yetmemektedir buna rağmen bazılarının 20-30 iş sözü verdiği bir çoğunuzun meçhulüdür ben kimseye iş sözü vermedim ve de vermeyeceğim. Ayrıca beldemiz için hizmet veren alın teri döken hiçbir çalışanımın ekmeğiyle oynamayacağım” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, adayları Mehmet Mustafa Ayaz’a güvendiklerini belirterek, seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. Yıldırım, “Mustafa Ayaz içinizden birisi, kıymetli pırıl pırıl sicili de temiz. Ben değil biz kavramıyla birbirimizin onurunu, hukukunu koruyarak siyasi kıskançlarımızı bir kenara bırakıp bir takım taleplerimiz yerine gelmediği zaman trenden inmek gibi bir basiretliğimiz de olmadı olmayacak. Ben inanıyorum siz Mustafa Ayaz kardeşimi yalnız bırakmayacaksınız onu layık olduğu yere getireceksiniz ama bunun için de daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Adayları Mehmet Mustafa Ayaz’ın tüm projelerine destek olacaklarını açıklayan Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’da partilerinden aday gösterilmeyen ve sonrasında ayrılanlara seslendi. Açıkkapı, “Biz belediye başkan adayımızın her bir projesinin altına imza atıyor sonuna kadar kendisine destek olacağız. Birlikte yola çıktığımız bir kısım kardeşimizin bugün farklı arayışlara girdiğini üzüntüyle duyuyoruz. Şunu ifade etmek istiyorum bakın kıymetli kardeşlerim çok değerli yol arkadaşlarım emin olun kendinize yeni dostlar arıyorsanız bunu yapmayın. Bakın dostlarınız burada biz buradayız buraya gelin AK Partinize ve liderinize sahip çıkın. Mollakendi sakinlerimizden özellikle bizimle yola çıkmış yıllarca mücadele etmiş kardeşlerimizin desteğini istiyoruz. Gelin liderinize ve adayınız Mehmet Mustafa Ayaz’a destek olun diyoruz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’te, hizmet ve eser belediyeciliğinin 31 Mart’ta yeniden vatandaşın buluşacağını söyledi. Keleş, Mehmet Mustafa Ayaz’a da destek istedi. Keleş, “Seçim içinde seçimi kazanmak böyle alkışlamakla bağırmakla olmaz, seçimi kazanmak hizmet, emekle olur. Biz şuanda 14 günümüz var kapı kapı dolaşacağız. Mustafa Başkanımın projelerini anlatacağız, Mustafa Başkanımı, dürüstlüğünü, bu iş için nasıl emek verebileceğini anlatacağız ancak bu şekilde başarılı olabiliriz. Biz milletvekilleri olarak elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz ve sonuna kadar da Mustafa Ayaz başkanımın arkasındayız ve arkasında da olacağız. Siz çalışın Mustafa Başkanımı Belediye Başkanı olarak 31 Martta seçin, 31 Marttan sonra da bize emanet edin milletvekillerimiz, il teşkilatımız bizde Mollakendi için Mustafa Ayaz başkanımla beraber gereken bütün gayreti gösterelim” dedi.

Konuşmaların ardından, Ak Parti Mollakendi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!