© Elazığ Günebakış Gazetesi

Şehidimiz Köyünde Toprağa Verildi

Şedihidimiz Köyünde Toprağa Verildi

Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, baba ocağı Palu’nun Karasalkım Köyü’nde toprağa verildi.

Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde hain bölücü örgüt tarafından açılan taciz ateşi sonrasında şehit düşen Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, İmam-ı Azam Camisi’nde düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Palu’nun Karasalkım Köyü’nde götürüldü.

Şehidimizi ebedi istirgahatına uğurlamada Ailesinin yanında  Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 8. kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, askeri ve mülki erkanda eşlik etti.

Şehit piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, Tekbirler eşiliğinde toprağa verildi.Şehit Alan için, silah arkadaşları tarafından saygı atışı yapıldı.

Şehidimizin naaşının sarılı olduğu Türk Bayrağı ve fotoğrafı Anne Nuriye  Alan ile baba Hasan Alan’a Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay tarafından teslim edildi. Alpay, “Kahraman şehidimizin emaneti olan şerefli aziz ve mübarek Türk bayrağını şehit babası olarak büyük bir şerefle öperek size teslim ediyorum. Allah sizden razı olsun. Rabbim zalimlere fırsat vermesin. Şehidimizin emanetlerini biz size teslim ediyoruz. Rabbim sabrınızı dayanma gücünüzü arttırsın. İnşallah bunların kökünü getiriyoruz ve getireceğiz inşallah. Allah sizden razı olsun” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER