© Elazığ Günebakış Gazetesi

Anadolu İmam Hatip Liseleri Haftası

Anadolu İmam Hatip Liseleri Haftası

F.Ü Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yüksel Aslantaş ve Operatör Dr. Ömer Ayhan, imam hatip öğrencileri ile söyleşi programında bir araya geldi.

İmam Hatip Okullarının kuruluş yıl dönümünde kutlanan İmam Hatip Liseleri haftası nedeniyle F.Ü Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Aslantaş ve Operatör Dr.Ömer Ayhan, öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.

 

Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi 1986 -1987 dönemi mezunlarından olan Prof. Dr. Yüksel Aslantaş ve Operatör Dr. Ömer Ayhan, programda okul hatıralarını öğrencilerle paylaşarak, paylaşarak İmam Hatip Lisesi mezunu olmanın önem ve değeri üzerinde birer konuşma yaptılar. Aslantaş, “Allah’ın rızasını ön planda tutarak hizmet edip sizden sonrakilerin üzerine bir şey koyabileceği hizmet bırakmak bir Müslümanın en büyük hedeflerinden birisi bu olmalı” dedi. Ayhan, “Ruh denilen insanı insan yapan o yoksa hayvandan çok farkı kalmıyor” dedi.

Söyleşi programının ardından değerlendirmelerde bulunan okul müdürü Bahattin Erdoğan; bugün bizleri kırmayıp öğrencilerimizle bir araya gelen misafirlerimize teşekkür ediyoruz. İfadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER