© Elazığ Günebakış Gazetesi

Başkan Karagöl: Yeni Bir Derneğiz, Destek Bekliyoruz

Başkan Karagöl: Yeni Bir Derneğiz, Destek Bekliyoruz

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, yürüttükleri çalışmalarla dezavantajlı çocukları ve kadınları topluma kazandırmayı hedeflediklerini belirterek dernek olarak iş insanlarından destek beklediklerini söyledi.

Başkan Karagöl, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Elazığ’da açılan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneğinin çalışmalarını paylaştı.

Yeni kurulan bir derneği temsil ettiklerini belirten Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, “Birçok alanda güzel işler başarıyoruz, iş insanlarımızın destek vermesini istiyoruz” dedi.

Başkan Karagöl, “Bu konuda herkesin bize desteğini bekliyoruz çünkü dernek olarak yeni bir derneğiz. Güzel şeyler başarıyoruz. Geçen hafta Malatya’da Konteynır kentteydik. Oradaki 50’nin üzerinde ki çocuğa oyuncak, dondurma dağıtımı ve eğlenceli etkinlikler yapıldı. Oradaki kadınları dinlemeye gittik, onlara destek vermeye çalıştık. Aynı zamanda üst düzey Genel Kurul Toplantılarında söz hakkına sahip olduk. Bunun dışında birçok alanda güzel işler başarmaya çalışıyoruz ve bu başarılarımızın da artık görülmesini istiyoruz. Herkesin bu konuda bize destek vermesini istiyoruz” dedi.

Başkan Karagöl, yürüttükleri çalışmalarla dezavantajlı çocukları ve kadınları topluma kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Başkan Karagöl, “ Hiç sinemaya gitmemiş kadın ve çocuklarımız var. Bunlara açık hava sineması yapmayı düşünüyoruz. Orada etkinlikler yapmayı düşünüyoruz hem kadınlarımıza hem çocuklarımıza. Aynı zamanda bu mahallede dezavantajlı yardım ettiğimiz ailelerin maddeye meyilli çocukların tekrar spora yönlendirmek ve onlara hem anlamda eşofman, spor ayakkabı maddi ve manevi her anlamda destek olacak bir projeyi sürdürüyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER