© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ Yeni Bir Ticaret Merkezi Kazanacak

Elazığ Yeni Bir Ticaret Merkezi Kazanacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mitat Ulaş, Çarşı Mahallesi’nde yapılacak olan merkez alanında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Sayın Mitat Ulaş ile birlikte Çarşı Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Başkan Şerifoğulları incelemeler sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İdris Alan ve Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanımız Sayın Mitat Ulaş ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ardından; Ticaret ve Sanayi Odası'ndan devralma sürecimizin devam ettiği, yıkımı gerçekleştirilen eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası alanında incelemelerde bulunduk. Sürecin tamamlanmasıyla birlikte alan içinde yıkılan iş yerleri ile birlikte yeni ticari alanlar oluşturarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayıp, esnaflarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
Projenin tamamlanmasıyla birlikte, esnaflara modern ve işlevsel bir hizmet sunulması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER