© Elazığ Günebakış Gazetesi

AK Parti Heyeti Korucu Köyünde Muhtarlarla Buluştu

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısının bu defaki durağı korucu köyü oldu. Toplantıda köy muhtarları ile bir araya gelinerek sorun ve talepler dinlendi.

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği istişare toplantıları devam ediyor.  Toplantıların bu defaki durağı korucu köyü oldu. Toplantıda köy muhtarları ve temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti heyeti sorun ve taleplere kulak verdi.

Toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Kurum Müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

Korucu Köyü Muhtarı Cihan Tuncer toplantıyı düzenleyen AK Parti heyetine teşekkür etti.

 

 

Toplantıların amacına değinen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik: “bugün Korucu ve ilgili muhtarlarımız ev sahipliği yaptılar bizlere. Bizler Ağustos ve Eylül ayı itibariyle sahalarda il başkanımız ve milletvekillerimizle köylerimizi adım adım geziyoruz. Bugün sizlerle hemhal olarak istişare ederek varsa sorunlarınıza ilgili kurum amirleriyle çözeceğiz. Bizi aşan konular olursa il başkanımız ve vekillerimiz daha üst mercilerde görüşerek inşallah sorunları çözüme kavuşturacaklar.” Dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım toplantıların verimli geçtiğini ifade ederek: “böyle bir organizasyonun yedincisini burada yapıyoruz. Merkez ilçe başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu toplantıların çok verimli geçtiğine inanıyorum, yüz yüze, araya birilerini koymadan, samimi duygularla çözüm odaklı sorunlara bakmaya devam ediyoruz. Elazığlıyız her bir kardeşimiz bizim için önemli ve özeldir. Ötekileştirmedik, ayrıştırmadık özellikle de mikro milliyetçilik yapmadık yapmayacağız. Biz insanlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüyoruz, çözebileceğimiz her sorunun anında cevabını verdik.” İfadelerini kullandı.

 

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “amacımız ilimiz köylerimiz ve ilçelerimize hizmet götürmektir” dedi.

Seçimden seçime sahada olmadıklarını ifade eden Açıkkapı: “her bir toplantıdan sonra daha güzel hizmetler ve yatırımlar nasıl kazandırılır köylerimize diye bunuda hem kurum müdürleriyle hem kendi aramızda sizlerle yaptığımı istişareler ile daha verimli hale getiriyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir ülkesinde meşru olarak halkın teveccühleriyle bu kadar senedir iktidara gelen bir başka siyasi hareketi göremezsiniz. Biz ötekileştirme siyaseti gütmüş olsaydık bugün Türkiye’nin her bölgesine eşit hizmet götüremezdik. 550’yi aşan köyümüze, mezralarımıza, ilçe ve beldelerimize hizmet götürme gayretindeyiz. Bu toplantılarla birlikte muhtarlarımızı da dinleyeceğiz ve köylerimizin sıkıntılarını bire bir kurum temsilcilerimizin huzurunda sizler ifade edeceksiniz ve bizlerde o sıkıntıları çözme noktasında gayret edeceğiz.” Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER