Elazığ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Terörü Yeniden Diriltmek

21 Ekim 2024, Pazartesi 22:58

Mecliste uzanan bir el belki barış için uzatıldı ama birkaç gün içinde savaş için zemin hazırlayan  bir el haline sokuldu, bu iddialı sözleri bana söyleten terörün geçmişini bilmem, PKK denilen emperyalizmin uşağı olmuş kan dökmekten zevk alan iblisleri çok iyi tanımamdır.

Evet iddialı konuşuyorum, PKk ve uzantılarına uzatılan her el birlikte bu Ülkeye kan, gözyaşı ve bela getirmiştir.

''Aç canavara tahabbüp (Sevgi) göstermek Onun iştahını kabartır seni yer üstüne dişinin kirasını ister'' bu gerçek bizi her zaman temkinli olmaya ve teyakkuzda bulunmaya mecbur etmektedir.

Devlet Bahçelinin O eli ile birlikte pusuda bekleyen ne kadar kanlı el varsa bir anda harekete geçti.

Daha önce de böyle olmuştu, Oslo görüşmeleri, açılım, diyaloğ süreçleri, akil adamlar tiyatrosu, Habur rezaleti, hep aynı sonucu verdi, terör durmadı, terörist silah bırakmadı, hain planlar çöpe atılmadı, aynı şeyleri tekrar yapıp doğru sonuç alınamayacağını herkes bilir, bilir ama her seferinde bizce malum olan O şerli el devreye girer, Ülke kaosa sürüklenir, terör örgütü ölmek üzereyken yeniden diriltilir, ağır bedelleri bu Ülke öder.

Adım adım ilerzleyelim;

PKK-PYD-YPG gibi örgütler ve bunların yasal uzantılarını iyi tanımak lazım

Bu örgütler Lozanı tanımayan Sevri yürlüğe sokmaya çaalışan ABD tarafından kurulmuş ve günümüze kadar hem silah, hemde istihbari açıcından desteklenen ve eğitilen örgütlerdir.

Bu örgütler görünürdeki kurucusu, yöneticisi, militanı ile kaim örgütler değildir, kim ne amaçla kurmuş ise O kurucunun kontrolündeki örgütlerdir, yani bu örgütlerin lideri olarak görülen İmralı canisi veya diğer yöneticileri ile nasıl bir anlaşma yaparsanız yapın, ne taahhütler alırsanız alın, bu örgütleri hedefinden saptıramazsınız, bu hain kuklaları öldürseniz dahi yerlerine yenileri efendileri tarafından getirilir, hain planlarda  sapma olmaz.

Bu örgütler, sadece dağdaki teröristler ile sınırlı değildir, örgüt içinde uyuşturucu kartelleri, silah baronları, tefeciler, kara para çeteleri organize olmuş durumdadır.

Ana hatları ile şartlar bu iken uzatılan bir el bu hain örgüt için hiç bir anlam ifade etmez, bu kanlı katillere sadece zaman kazandıırır.

Mevcut durum;

Birçok konuda tekrarladığım bir hakikati burada da zikretmekte fayda görüyorum, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ak Parti eski hüvviyetinde değildir.

İçeride PKK dan eser kalmamış, dışarıda ise MİT tarafından yapılan nokta operasyonlar örgütün lider kadrolarına büyük darbeler vurmuştur.

TSK sınırlarımız dışında güvenlik bölgeleri oluşturmuş örgütü kıpırdayamaz hale getirmiştir.

İsrailinin tetikçi olarak kullanıldığı, ABD nin Ortadoğuya yeni şekil verme planında PKK-PYD önemli bir yer teşkil etmektedir, sınırlarımız içinde biten bu hainler maalesef Suriye ve Irakta gücünü korumakta, İran da ise hatırı sayılır bir güç  bulundurmaktadır, emperyalizmin kiralık savaşçısı bu örgütler ABD ye tam da bu aşamada lazımdır.

Türkiye de yapılacak bir el sıkışma sınırlarımız dışındaki bu silahlı güçleri de bir anlamda rahatlatacaktır, belki de tehlike geçti, sınır ötesi operasyonlara artık gerek kalmadı, sınır ötesi güvenlik bölgeleri gereksiz denilerek bir geri çekilmeyi de birlikte getirecektir, bu geri çekilmeler bir kaç sefer tekrarlandı ve bedeli bize çok pahalıya mal oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin böyle bir saflığı göstereceğine ben şahsen inanmam.

Ben inanmam ama, malum algı ajanları faaliyete başladı, barış ve kardeşlik türküleri repertuarlarda yerini aldı bile.

Bizim Kürt kardeşlerimizle barış ve kardeşlik arayışlarına girmemize hiç gerek yok, biz zaten barış içinde yaşıyan kardeşleriz.

Sınırlarımız içindeki PKK silahlı bir güç olmaktan çıkmış, esamesi bile okunamaz duruma gelmiştir.

Sınırlarımız dışında Suriye ve Irak devlet olma vasfını büyük oranda kaybettiği için bu örgüt halen daha varlığını devam ettirmektedir, TSK nın pençe kilit harekatlar ile ciddi darbeler yemekte, örgüt şaşkınlık ve panik yaşamaktadır.

Sınırlarımız dışındaki varlıklarını büyük oranda ABD ye bağlı olarak sürdürmeleri sonucunda örgüt bu ülkeden yabana atılmayacak silah ve mühimmat desteği almakta, teröristler yine bu ülkenin askeri uzmanlarınca eğitilmektedir, İran örgütlenmesi PEJAK ise yine İran devletinin desteği ile ayakta durmakta, Suriye ve Iraktaki kadar olmasa bile bir tehdit olarak varlığını devam etttirmektedir.

Bu genel bakışın yeterli olduğunu varsayarak, Ülkemiz topraklarındaki bebek katilini imralıdan çıkarıp lüks bir yalıda ağırlasak bile bu örgüt faaliyetlerine devam edecektir, yine hapisteki Selahattin Demirtaşı Cumhurbaşkanı yapsak bile bu örgüt ihanetlerine devam edecektir,bu abartılı örnekler  burnumuzun dibindeki tehlikenin farkına varılması için verilen örneklerdir.

Yurt dışındaki ABD nin karagücünü oluşturan bu hain örgüt yine Türk Devleti tarafından bir şekilde bitirilecektir, belki zaman alacak ama mutlaka bitirilecektir, 40 yılı aşkın bir süredir bu bölgede Emperyalizme hizmet amacıyla kurulup desteklenen bu örgütü 40 günde bitirmek tabi ki mümkün olmayacaktır.

İçerideki el sıkışmalar, açılımlar, saçılımlar, barış şarkılarının sorun çözmediği daha yakın bir zaman dilimide acı bir şekilde öğrendik, aynı hataları yapıp doğru sonıç alınamayacağını herkesin kavraması ve atacağı adımları buna göre atması gerekir, Türk Devletinin ve Yürütme Organı Ak Parti İiktidarının  bu feraseti göstereceğini umuyorum, İnşallah yanılmam.

Bu perspektif ile bakıldığında içeride de silahlı grupların etkisi ile ihanet örgütüne sempati ile bakan başta Bölge halkı Kürt kardeşlerimiz olmak üzere Ülkenin her yerinde bu eğilimi gösteren sempati,zanların doğru bir eğitim, hassas bir psikolojik harekat, sevgi ile kucaklama, saygı ile dinleme, kafalarına yerleştirilmiş ihanet tohumlarının yeşermeden yok edilmesi de başta Türk Devleti ve bizlere düşecektir.

Yazı çok daha uzun bir yazı idi, kısa kestim, PAPAZ gebermiş, bana iş çıktı yine bir Başka bela PAPAZIN örgütünü yazmam gerekecek.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.