Elazığ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Modern Hayatın Büyüsü

21 Ekim 2024, Pazartesi 12:24
Modern Hayatın Büyüsü

Biz insanoğlu modern hayatın büyüsüne kapılarak mı büyüdük. Modern hayat mı bizi büyüsünün esiri etti. Gözlerimizin ışığı modern hayatın ışıltısı mı?

Bizi biz yapan değerlerimizi neden göz ardı ettik..Çocuktuk sevgiyle büyüdük. Büyüklerimizin hayır duasını almak temennilerimiz arasındaydı. Neden o ışıltının büyüsünü değerlerimize tercih ettik.

Çocukluğumuz, masum kaygılarımız, karşılık beklemeden yaptığımız iyilikler ve çoşkulu duygularımız modern hayat tarafından satın alındı. O ışıltılı dünyanın işlenebilir birer metası oldu. Neden bizim tekrarlarımız olsun. Özgünlüğümüz ve özgürlüğümüz neden bu ışıltılı hayatın ürünü olsun.

ZAMANSIZ ZAMANIN FAYDASI OLMAYALIM

Zamanımız bizim için fayda sağlasın. Bizim değerlerimizi unutulmaz kılsın. Gözlerimizi kapattığımızda hayallerimiz mutluluğumuzun sebebi olsun. O büyülü hayatın mutluluğunun sebebi olmasın..Benliğimizi, o büyülü hayatın masum görünen ışıltısına ışık yapmayalım..

Bizi biz yapan değerlerimizi unutmayalım. Atalarımızın gösterdiği yol ışığımız olsun. O büyülü hayatın ışığı yol göstericimiz olmasın

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.