Elazığ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63891.729$

ÇADIRDA YAŞAYAN MİLLET VATAN, VİLLADA YAŞAYAN SOĞAN DEDİ…

16 Mayıs 2023, Salı 14:35

Sevgili okurlarım;

İyisiyle kötüsüyle bir seçim sürecini geride bırakmış bulunuyoruz. Bir önceki yazımda tahmin ettiğim gibi yanılmadan bu şehirde olabilecek seçimleri milletin nabzını dile getirmiş azda olsa yanılmış olsam bile neyin nasıl olduğunu sizlere ifade etmiştim.

Her bir ferdimizin demokrasimize sahip çıkması ülkemizin aslında diktatörlük sisteminde yönetilmediğinin ’de kanıtı olmuştur. Yaklaşık yirmi bir senedir iktidarda olan partinin hala birinci parti olarak seçilmesi her ne kadar başarılı olduklarını sansalar bile muhalefetin vasıfsız liderleri ve yöneticileri olduğunun ’da kanıtı haline gelmiştir. Siyaseti bir kenara koyacak olursak ülkemiz aslında çok çok önemli bir eşiğin içerisinden geçmiş Avrupa özentisi ve ipini Amerika’ya verenlere müsaade etmemiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu’nu sadece batı değil ittifak kurduğu ortakları ’da kandırmış yüzde bir oyu alamayacak olan partiler çok güzel vekil sayılarını pazarlıkla meclise sokmuş ve kendilerince muazzam bir başarı elde etmişlerdir.

CHP ziynetini birde deprem bölgesinde yaşayan ve bir depremzede olarak kınamak benim boynumun borcudur. Size ve iyiliğinize bu aziz milletin zerre ihtiyacı yoktur. Yapmış olduğunuz yardımları menfaat gözeterek ve karşılığını bekleyerek dile getirdiğiniz her bir cümleleriniz için sizleri lanetliyor sizlerin yerine kendimi koyarak sizler adına utanıyorum. Sizler bu aziz ve asil millete zerre faydası olmamış olmayacak vatan nedir benimsememiş belki ’de ilk savaşta cephemizi terk edecek kadar basiret yoksunu insanlarsınız.

Neyse…

Milletin meclisini ele alan cumhur ittifakı artık bu ülkenin güvenoyunu almış bu zihniyete bu fırsatı vermemiş soğana değil vatana değer veren milletin oyları ile seçilmiş bu milleti temsil edecek. Ne kadar eder nasıl eder onu süreçte göreceğiz lakin ümit ederek inşallah layığıyla temsil edeceklerini düşünmek istiyorum.

Sayın kemal beye bundan sonraki siyasette olamayacağı için sivil hayatında Tunceli ilindeki köyünde eşiyle beraber güzel bir emeklilik hayatı dilerken sonuçların ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Kalın sağlıcakla…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.