Elazığ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66941.695$

BAŞKAN KOLLARI SIVADI 

07 Mayıs 2024, Salı 13:51

Hayatın her alanında ve özellikle siyasette doğruluk, dürüstlük çok önemlidir.

Seçimi kazanmak uğruna ‘her yol mubahtır’ deyip olur olmaz hayali vaatlerle ve projelerle vatandaşların karşısına çıkmak, seçilince de verdiği sözleri unutmak çok da doğru bir durum olmaz. 

BBP Kovancılar Belediye Başkanı Sayın Vahap Gök'ü başkan  olduğu günden beri takip ediyorum. Sayın  Gök ile görüşmelerimde tam da bu duruma dikkat çekiyor.

Vahap Gök diyor ki; Bu görevler görevi alana kadar değil, bittikten sonra da gurur duyabileceğiniz işler yapmanızı gerektiren görevlerdir. Ben her zaman bir gün Kovancılar halkı bizlere makamda kalma süremizin dolduğunu dediğinde  ayrılırken nasıl dik duracağımı düşünüyorum. Görevden ayrıldıktan sonra da gururla bir kardeşleri, bir evlatları, bir ağabeyleri olarak onların aralarına  çıkabilmek için çalışıyorum. Tıpkı geçmişten bugüne halkımız için yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığında bizleri bu makama layık görmeleri gibi.

İlçeler  yalnızca imar edilen bir yerler değildir. İlçelerde  aynı zamanda ihya edilmek zorunda olunan bir şeydir. Fatih Sultan Mehmet imar ettiğiniz bir yeri ihmal ederseniz gün gelir o yer sizi talan eder diyor. Bizler topyekun birleştirici bir yapıda olmalıyız. Trafiği açalım, binaları, yolları yapalım. Ya insanlar ?  İnsanların açken, insanların yoksulken, insanların kimsesizken bu ilçe  bizim huzur içinde olduğumuz bir ilçe olur mu ? Biz kimse aç ve açıkta kalmasın diye uğraşıyoruz. Bakın daha önümüzdeki hafta ellerimize eldivenlerimizi takıp daha temiz bir Kovancılar için sokaklarda çöpler topladık.
 
"Bizim bunu başarmamız lazım"

Sayın Gök'ün bu açıklamalarına katılmamak ve alkışlamamak elde değil.

Dürüst, gerçekçi, halka dokunan, hayal satmayan, ikinci bir dönemi uğruna her yolu mubah görmeyen, rant için değil de huzur için kafa yoran belediye başkanlarına  fazlasıyla ihtiyaç var.

Tıpkı Sayın Vahap Gök gibi.

Kovancıların evladı olan 
2008-2010 yılları arasında Kovancılar Spor Kulübü Başkanlığı yapan. Kovancılar İş adamları Derneği (KİAD) Kurucu üyesi olan, 2014 yılında AK Parti Kovancılar Belediye Meclis Üyeliği ve 2018 yılında AK Parti Kovancılar İlçe Başkanlığı döneminde de sevilen halka dokunan bir isimdi.

Başkan olduktan sonrada herkesim tarafından da çok daha fazla sevilmeye devam ediyor.

Kovancılar dürüst, genç, yenilikçi, idealist çalışkan pırıl pırıl bir siyasetçiye kavuştu.

31 Mart seçimleri sonrası Kovancılar halkının emanetinin güvende olduğundan kimsenin şüphesi yok.

Hangi partiden olursa olsun dürüst ve ahlaklı siyaset için Gök gibi isimlere fazlasıyla ihtiyaç var.

Vahap başkana'da bu yakışır!

Yerel yönetimlerin asıl amacının, halkın yaşam kalitesini artırmak ve sosyal adaleti sağlamaktır.

Bugün çocuğuna harçlık veremeyen, sofrasına bir kalıp peyniri zor alan, eti bayramdan bayrama gören kesimlerin büyük projelerle pek ilgileneceğini sanmıyorum.

Sosyal projelerin, adil hizmetlerin, vatandaşa dokunacak konuların öncelemesi mesala ucuz ekmeğin, ucuz lokantanın, ucuz düğün salonunun, ucuz otobüsun, ucuz suyun mega projelerin üstünde etki edeceğini düşünüyorum.

Bu konuda kolları sıvayan kibirden uzak, elinde eldivenle temiz Kovancılar için çöp toplayan, genci yaşlısının yüzü gülen, büyük umutlarla gelecek yıllara emin adımlarla ilerleyen bir Kovancılar için sayın başkana teşekkür edip başarılar diliyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.