Elazığ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2420.3
  • BIST
    9710.24
  • BTC
    66407.4$

Zülfü Demirbağ, Yurtbaşı Beldesinde Ziyaretlerini Sürdürdü


Zülfü Demirbağ, Yurtbaşı Beldesinde Ziyaretlerini Sürdürdü

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçim sürecinin son gününde Yurtbaşı Beldesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ziyaretlerine devam ediyor. Yoğun ilgiyle karşılanan Demirbağ’a, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz da eşlik etti. İlk olarak Yurtbaşı Beldesinde ikamet eden Abdulmuttalip Saylan’ın daveti üzerine ev ziyaretinde bulunan Demirbağ, ardından belde halkı ile buluştu.

SAYLAN: DEMİRBAĞ, MADDİ DURUMU KÖTÜ OLDUĞU İÇİN OY KULLANMAYA GİDEMEYECEKLERE ARAÇ TAHSİS EDİYOR Abdulmuttalip Saylan: Zülfü Demirbağ her zaman kapı kapı geziyor. Sürekli sahada kendisini görüyorum. Ben de Sayın Vekilimizi evimize davet ettim. Kendisi bizi kırmadı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili kendisi sürekli çalışıyor. Hatta köyde maddi durumu kötü olduğu için oy kullanmaya gidemeyecek kişiler vardı. Sayın Demirbağ bu kişileri oy kullanmak için araç bularak sandıklara gönderecek. Kendisinden Allah razı olsun”dedi.

YILMAZ: DEMİRBAĞ, ADAY OLMAMASINA RAĞMEN TEK TEK ESNAFLARI DOLAŞIYOR Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz: Sayın Vekilimiz bu dönem aday olmadığı halde tek tek esnafları geziyor. Kendisinden Allah razı olsun. Gerçek AK Partili böyle olur. Cumhurbaşkanımıza herkes destek oluyor. Yarın inşallah %55 ile garanti bir oyla seçilecektir” diye konuştu.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN KILIÇDAROĞLU’NA VERDİĞİ DESTEĞİ UNUTMAYALIM 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ da: Memleketimiz için kader seçimi olarak nitelendirdiğimiz bu seçim ihmale gelmez. En ufak bir şekilde ihmal, tereddüt kabul etmez. Geçen seçimi dikkate aldığımızda 1 milyonun üzerinde iptal oyu vardı. Bu seçimde bu kadar iptal oyu olmayacaktır. Elazığ’da 10 günlük süreçte bir çok yeri ziyaret ettik. Yine gördük ki Cumhurbaşkanımıza oldukça fazla teveccüh var. Zaten Elâzığ’dan %67’lik bir oy çıktı. İnşallah yarınki seçimde de %75’in üzerinde bir oy çıkacak ve Cumhurbaşkanımızı Türkiye Yüzyılı’nda yola devam ettireceğiz. Millet olarak da seçime önem vererek, bütün terör örgütlerinin de Kılıçdaroğlu’na verdiği desteği unutmayarak, necip Milletimiz inşallah yeniden Cumhurbaşkanımıza görev verecektir. Bütün hemşehrilerimizden ricam, lütfen herkes sandığa gitsin” ifadesinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!