Elazığ
27 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yeniden Refah Partisi Ekim Ayı İl Divan Toplantısı

Yeniden Refah Partisi Ekim Ayı İl Divan Toplantısı
Yeniden Refah Partisi Ekim Ayı İl Divan Toplantısı

Yeniden Refah Partisi Elazığ’da Ekim Ayı İl Divan Toplantısı düzenledi. İl Başkanı Erhun Karakuş toplantıda, yarısı bizden kampanyasının Elâzığ’da da uygulanması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı Ekim Ayı İl Divan Toplantısı düzenledi. İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

 Yeniden Refah Partisi Elazığ Siyasi İşler Başkanı Vehbi Şaştım, Yeniden Refah Partisinin davasının İslam olduğunu;  Siyaseti araç olarak kullandıklarını söyledi. Şaştım, “Çünkü bizim davamız Ebu Leheb'leri Ebu Cehil'leri taşlamak değil. bizim davamız Ebubekir’leri Ali’leri yetiştirmek Ömer’leri yetiştirmektir. Dava kardeşlerimiz ilçelerinde kendileriyle sorumluydular. Kaç tane üye yapabilmişler. Nerede ne şekilde bir eksiklik varsa oraya koysunlar hiç kimse kem söz kullanmasın değerli dava kardeşlerim kem söz sahibinindir. Biz siyaseti araç olarak kullanıyoruz. Bizim için önce Allah rızası sonra ülke yönetimi. Allah rızasının olduğu yerde kem sözlerin olmaması gerekiyor” dedi.

Yeniden Refah Partisinin Millete Hizmet kapısı olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Elazığ Teşkilat Başkanı Mehmet Kara, her teşkilat üyesinin hizmetinin Yeniden Refah Partisinin geleceğine atılan bir adım olduğunu dile getirirken, “Yeniden Refah Partisi millete hizmet kapısıdır. Hizmete talip olan herkese sonuna kadar açıktır. Herkesin gayreti ve katkısı partimizin geleceğine atılan sağlam bir adımdır. Hep birlikte çalışarak hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, oluşturdukları yeni yönetimle 3 ay içerisinde gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretine ilişkin bilgi verdi. 

İl Başkanı Av. Erhun Karakuş sahada yarın seçim varmış gibi çalışma yürüttüklerini söyledi. Karakuş, “Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Her bir mahallede esnafımız vatandaşımız bizi tepeden tırnağa süzdükten sonra başkanım seçim kararı alındı da bizim mi haberimiz yok? Siz ne geziyorsunuz şimdiden buralarda önce Allah rızası sonra milletin menfaati için siyaset yaptığımız için seçim zamanını beklemeyi zulh sayıyoruz. Biz sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da milletin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yarısı bizden Kampanyasının Elazığ’da da hayata geçirilmesi için taleplerini hatırlatan İl Başkanı Karakuş, kampanya Elâzığ’da uygulanan kadar konuyu gündemde tutmaya devam edeceklerini ifade ederken, “Elazığ’da 9 ağustos tarihinde gündeme getirmiş olduğumuz kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyasının Elazığ’da da uygulanması gerektiğini belirttik. Elazığ’da İstanbul modelinin uygulanması için her türlü açıklamayı yapacağımıza, bu konuyu Elâzığ gündeminde tutmaya devam edeceğiz. İstanbul’da görmek istemediğiniz sonucu Elâzığ 2020 depreminde yaşadı. 2023 depreminde yaşadı ve beklenen büyük Bingöl depreminde de Elazığ bu senaryoyu bir daha yaşayacak” dedi.

 İl Başkanı Karakuş, Ak Parti Milletvekillerinin yapmaları gereken hizmetler yerine kendilerinden önce yapılan çalışmaları anlatmalarını eleştirdi. Karakuş, “Kıymetli bir vekilimiz ilçe kongresinde hitabı şu şekilde anlatacağız diyor birileri rahatsız oluyor ama biz gerekirse elimizi cebimize koyacağız hepsini anlatacağız diyor. Kıymetli vekilim 20 yıldır her seçim döneminde seçim malzemesi yaptığınız Uluouva’ya su aktırdınız da mı biz size itiraz ettik. Siz Elâzığ’ın kentsel dönüşüm problemini hallettiniz de mi biz size itiraz ettik. Keban barajının ne kadar elektrik ürettiğini söylemekle 500 TOKİ konutunu teslim ettik demekle bu işler olmaz” dedi.

Divan toplantısı, son üç ay içinde belirlenen üye hedeflerini gerçekleştiren İlçe Başkanlarına başarı belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!