Elazığ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2528.5
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67699.721$

Ticaret Borsası Heyetinden Ankara Çıkarması

Ticaret Borsası Heyetinden Ankara Çıkarması
Ticaret Borsası Heyetinden Ankara Çıkarması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80’inci genel kurulu için Ankara’da bulunan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetimi bir dizi temaslarda bulundu. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu da ziyaret eden Başkan Dumandağ, yeni hizmet binası için destek istedi, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da limitlerinin en üst sınırını kullanarak destek vereceklerinin sözünü verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80’inci Genel Kurulu için Ankara’da bulunan Elazığ Ticaret Borsası Heyeti genel kurul öncesinde ilk olarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede Başkan Mehmet Ali Dumandağ, Hisarcıklıoğlu’na Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi vererek, Elazığ ve Bölgenin tarım ve hayvancılığına önemli katkılar sunacak Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi başta olmak üzere Borsa olarak yürütülen projelere çatı kuruluş olan TOBB’un destek ve katkılarının sürdürülmesi talebini iletti.

Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada: “Elazığ Ticaret Borsamızın çalışmalarından zaten çok memnunuz. Biz bu kapsamda talep edilen yeni hizmet binası için yardımı da Bakanlığın bana vermiş olduğu limitlerinin en üst sınırını kullanarak her türlü desteği vereceğiz. Zaten çok güzel çalışıyorlar. Biz de kendilerinden gayet memnunuz, teşekkür ederim.” dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Heyeti daha sonra Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürütürken Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan hemşehrimiz Dr. Abdulvahap Yoğunlu’yu makamında ziyaret etti.

Başkan Dumandağ, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürütürken Borsa ile Fırat Kalkınma Ajansının birlikte yürüttüğü birçok projede kendilerinin çok emek verdiğini belirterek, Yoğunlu’ya teşekkürlerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Elazığ Ticaret Borsası Heyeti ardından Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Başkan Danışmanı hemşehrimiz Nebi Çelik’i makamında ziyaret etti. Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülen Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi projesinin tamamlayıcısı olarak Elazığ Belediyesi işbirliğinde Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na sunularak onaylanan ve Bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda onay bekleyen Modüler Kesimhane ve Et İşleme Tesisi ile küçükbaş hayvan padoklarını içeren DAP Projesi için destek talep etti.

Başkan Danışmanı Hemşehrimiz Nebi Çelik de, Elazığ Ticaret Borsası heyetinin yapmış olduğu nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileterek, Elazığ ve bölge hayvancılığına önemli katkılar sunacak projelerin destekçisi olacaklarını bildirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!