Elazığ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62904.920$

Sermin Balık: Kardeşlik Hukuku İçerisinde Bir Seçim Geçsin

Sermin Balık: Kardeşlik Hukuku İçerisinde Bir Seçim Geçsin
Sermin Balık: Kardeşlik Hukuku İçerisinde Bir Seçim Geçsin

Elazığ’da partisinin yürüttüğü çalışmalara katılan AK Parti 24 ve 27’inci Milletvekili Sermin Balık, adayları Şahin Şerifoğulları’nın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi

AK Parti 24’üncü ve 27’inci Elazığ Milletvekili Sermin Balık, medya kuruluşumuzu ziyaret etti. Elazığ’da partisinin yürüttüğü seçim çalışmalarına katılan Balık, medya grubumuz ziyaretinde 31 Mart Mahalli İdareler seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları’nın bir önceki dönemde bütün projelerini hayata geçirdiğini belirten Balık, Elazığ depreminin ardından yeni bir şehir oluştuğunu kaydetti. Sermin Balık, “Geçen dönem lansman da hatta bende kulağına eğilip ablacım biraz abartmadın mı demiştim ama kendisi abla ben bunların hepsini gerçekleştireceğim demişti. Bugün geldiğimiz bu noktada söz verdiği o günkü lansmanda ki bütün hayallerinin bütün vaatlerini gerçekleştirdi. Şimdi Şahin Başkanımın yeni hayalleri ve vaatleri var. Ben onları gerçekleştireceğine de yürekten inanıyorum ben onun yüreğine inanıyorum ben onun Elazığ’a olan sevdasını biliyorum. Elazığ’ın her karışını hiçbirini bir birinden ayırmadan, hiçbir etnik köken ya da bölgecilik yapmadan Elazığ’ın her bölgesine hizmet etmeye gayret edeceğini biz daha önceden gördük bundan sonra da yapacağını biliyorum. Yaptıkları muhakkak ki yapacaklarının teminatıdır. Vatandaşlara gelince Şahin Başkan vatandaşlar tarafından sevildi hem gençliği hem dinamizmi hem de kendilerinden biri olduğunu göstermesi vatandaşlar tarafından sevildi. Biz birlikte sahaya çıktığımızda esnafa gittiğimizde bunu daha iyi anlıyoruz. Eksiklikler var mıdır? Elbette ki vardır. Her şey dört dörtlük olması mümkün değildir zaten doğanın tabiatında böyle bir şey yok. Ancak bu eksikliklerin tamamını da bu dönem giderebileceği, yeni projelerle yeni vizyonlarla daha iyi bir yaratış gerçekleştireceğine ben inanıyorum. Çünkü dediğim gibi 2020’de bir deprem geçirdik. Arkasında biz Elazığ’da çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaptık. Nerdeyse yeni bir Elazığ oluştu. 27 Bin konutun yapıldı, yeni mahallelerin oluştu.  Bunları yapmak çok kolay değil ama biz bunu başardık. Başardığımızın şüphesiz ki en büyük göstergesi 6 Şubat Depremiydi. Biz bunu başarmamış olsaydık. Çevremizdeki illerden bir farkımız kalmayacaktı mutlaka ki. Ancak hakikaten Belediyecilikte ve Devletimizin bütün desteklerini almakta son derece başarılı olduk” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!