Elazığ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62940.387$

Şerifoğulları Seçim Temaslarını Sürdürüyor

Şerifoğulları Seçim Temaslarını Sürdürüyor
Şerifoğulları Seçim Temaslarını Sürdürüyor

Elazığ’daki ziyaretlerine devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart’ta vatandaşların sandıklara gitmesi çağrısında bulundu. Başkan Şerifoğulları ayrıca; “Gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerlerdeki heyecan ve coşku, 31 Mart zaferimizin müjdecisidir.” ifadesinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Elazığ’daki temaslarına devam etti. AK Parti teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Devlet Demir Yolları'na bağlı Elazığ Tren Garı'ndaki personellerle bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, yaklaşan yerel seçimler için destek istedi, talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin düzenlediği iftar programında esnaflar ve vatandaşlarla buluştu.

Birlik Başkanı Turan Kurnaz, Başkan Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Esnaflarımıza yönelik gerçekleştirdiği hizmet ve destekler için 20 bin esnafımız adına Sayın Şahin Şerifoğulları’na canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları da “Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bizleri bir araya getiren Birlik Başkanımız Sayın Turan Kurnaz ve yönetimi başta olmak üzere bize kapılarını, gönüllerini açan tüm esnaf ve hemşehrilerimize teşekkür ederim. Ortak paydamız, sevdamız Elazığ’ımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Şahin Şerifoğulları, Bingöl Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Barhturmuş ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Celaleddin Albakabala’nın ev sahipliğinde Bingöllü vatandaşlarla da bir araya geldi. Dernek Başkanı Barhturmuş, Başkan Şerifoğulları’na yaptığı hizmetler için teşekkür ederek; ”Şahin Başkanımızın 5 yılda yaptığı hizmetler, yeni dönemi için kendisinin teminatıdır.” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları ise “Bingöl Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Ali Barhturmuş ve Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Celaleddin Albakabala’nın ev sahipliğinde Bingöllü hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradaki ve gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerlerdeki heyecan ve coşku, 31 Mart zaferimizin müjdecisidir inşallah. Biz, 5 yıldır bu aziz şehrin gelişim ve dönüşümü için durmadan çalışıyoruz. Yeni dönemde de yeniden bu göreve gelirsek, şehrimizin gelişim ve dönüşüm sürecini, birbirinden kıymetli projelerimizi hayata geçirerek devam ettireceğiz. 1 Nisan’dan itibaren yine yola revan olacağız, koşacağız, yatırımlarımızı şehrimizin her noktasına ilmek ilmek işleyeceğiz. Bizler mikro milliyetçilik, dar bölge siyaseti yapmadık, yapmayacağız. Hizmetlerimizi sadece bir bölgeye değil, her bölgeye götürerek şehrimizi kalkındırmaya çalışıyoruz. Görev süremiz boyunca olduğu gibi seçim sürecinde de hiçbir siyasi parti ve adayla da ilgilenmedik ve ilgilenmiyoruz. Tek yaptığımız şey hizmetlerimizi anlatmak ve bundan sonraki 5 yılda şehrimizin her mahallesini geliştirerek dönüştürmek. Bu şehirde yaşayan nereli olursa olsun her insanımızın mutluluğu için hiçbir bahanenin ardına sığınmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kıymetli hemşehrilerimizin 5 yıl boyunca hizmetkarı olmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşları oy kullanmaya da davet ederek “31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için kıymetli hemşehrilerimden sandıklara gitmelerini ve hür iradeleri ile en demokratik hak olan tercihlerinizi kullanmalarını rica ediyorum.” ifadesinde bulundu.

Şerifoğulları, Belediye Meclis Üyesi Adayları Sayın Nisanur Çelikdemir, Sayın Seher Atıcı ve Beritan Aşireti Sözcüsü Kerem Demirbağ’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu. Beritan Aşireti Sözcüsü Demirbağ; “Şahin Başkanımızın kapısı bizlere hep açıktı. Özellikle sarı ve beyaz evlerle ilgili yıllardır olan problemi çözüme kavuşturdu. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları; “Hemşehrilerimizin güçlü desteği ile el ele, gönül gönüle hizmete devam edeceğiz. 1 Nisan sabahında “Yine, yeniden Elazığ” diyerek şehrimizi ihya ve inşa etmeye devam etmek için yeni bir eser ve hizmet destanı yazmaya başlayacağız.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!