Elazığ
01 Mart, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Öğretmenler, Seminerlerin Çevrim İçi Yapılmasını Talep Ediyor


Öğretmenler, Seminerlerin Çevrim İçi Yapılmasını Talep Ediyor
Öğretmenler, Seminerlerin Çevrim İçi Yapılmasını Talep Ediyor

 

İkinci dönem ara tatilinin yaklaşmasıyla birlikte öğretmenlerin seminer çalışmaları konusu yeniden gündeme geldi. Pandemi sürecinden itibaren çevrim içi düzenlenen seminerlerin, bu dönemde yüz yüze mi yoksa çevrim içi olarak mı yapılacağı öğretmenler arasında merakla bekleniyor.

Bu yıl ikinci dönem ara tatili, 31 Mart Pazartesi günü başlayıp 4 Nisan Cuma günü sona erecek. Ancak bu tatil dönemi, Ramazan Bayramı ile çakışıyor. Bayram tatili 30 Mart Pazar günü başlayıp 1 Nisan Salı günü sona erecek. Bayram tatilinin ara tatil ile örtüşmesi nedeniyle öğretmenler, seminerlerin çevrim içi olarak yapılmasını talep ediyor.

Kasım ayında gerçekleştirilen birinci dönem ara tatili seminerleri, öğretmenlerin yoğun isteği doğrultusunda online olarak düzenlenmişti. Bu dönemde de benzer bir uygulama beklenirken, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından seminerlerin nasıl yapılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Öğretmenler, tatil sürecinin verimli geçmesi ve Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun programlarının engellenmemesi adına seminerlerin çevrim içi yapılmasını istiyor. Eğitim camiası, Bakanlık’tan bu talebe yönelik bir açıklama bekliyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!