Elazığ
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Karakoçan’da Yoğun Ziyaretlerde Bulundu


Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Karakoçan’da Yoğun Ziyaretlerde Bulundu
Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Türkiye Buluşmaları Kapsamında Karakoçan’da Yoğun Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK PARTİ Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Karakoçan’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Keleş, ilçede yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu.

CUMA NAMAZI VE TOKİ İNŞAATI ZİYARETİ
Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, program kapsamında ilk olarak Sarıcan Merkez Camii’nde vatandaşlarla birlikte cuma namazını eda etti. Namazın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Sarıcan Beldesi’nde yapımı devam eden TOKİ’nin 36 konutluk inşaat alanında incelemelerde bulunan Keleş, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SÖĞÜTLÜ KÖYÜ ZİYARETİ
Programın devamında Söğütlü Köyü’ne geçen Milletvekili Keleş, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Her zaman halkın yanında olduklarını belirten Keleş, çözüm noktasında gerekli istişarelerin sürdüğünü ifade etti.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE EĞİTİMCİLERLE BULUŞMA
Karakoçan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Kaya ve öğretmenlerle bir araya geldi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine öğretmenlerin görüşlerini dinleyen Keleş, planlanan projeler hakkında verimli istişarelerde bulundu. Keleş, öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

KUR’AN KURSU VE CEM EVİ ZİYARETLERİ
Şeyh Ubeydullah El-Kavumani Yatılı Erkek Kur’an Kursu ve Bahçeci Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Keleş, burada kurs hocalarıyla bir araya geldi. Daha sonra Karakoçan Cem Evi ve Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Keleş, burada da vatandaşlarla buluşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ESNAF ZİYARETİ VE AHİLİK HAFTASI KUTLAMASI

Son olarak Karakoçan’daki esnafları ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, Ahilik kültürünü yaşatan esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramlarını kutladı. Esnaflarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Keleş, kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Program boyunca güler yüzle karşılanan Milletvekili Keleş, tüm vatandaşlara teşekkür ederek Karakoçan’daki ziyaretlerini tamamladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!