Elazığ
01 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Hakkarili Şehit ve Gazi Çocukları Elazığ’da Misafir Edildi

Hakkarili Şehit ve Gazi Çocukları Elazığ’da Misafir Edildi
Hakkarili Şehit ve Gazi Çocukları Elazığ’da Misafir Edildi

Hakkari Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Hakkarili Şehit ve Gazi çocukları için Çanakkale Şehitliğine bir ziyaret programı düzenledi. Program için Hakkari’den yola çıkan kafile,  Elazığ’da Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu’nun misafiri oldu. Buluşma programına AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz da katıldı.

VEYSEL DOĞAN: “MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Programında konuşan Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Veysel Doğan, şehit ve gazilerin kendilerine emanet çocuklarının misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken “Bugün çok güzel bir tarihe imza atmış bulunmaktayız. Hakkari’deki şehit ve gazi ailelerimizin biricik evlatları, bizlere emanet olan can kardeşlerimiz Elâzığ’da misafir ettik. Bu misafirliğimize de değerli Ak Parti 1. sıra milletvekili Erol bey bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bugün bu birlik bütünlüğümüzü tekraren el ele, omuz omuza birlik bütünlük çerçevesi içerisinde akşam naçizane bir araya geldik” dedi.

İBRAHİM ADIYAMAN:  “ELAZIĞ’DA OLDUKÇA GÜZEL AĞIRLANDI”

Hakkari Şehit Ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı İbrahim Adıyaman, Elazığ’da oldukça güzel ağırlandıklarını belirterek, kendilerine programda eşlik eden herkese teşekkür ederken, “Bugün çocuklarımızı Hakkâri merkez ilçelerle beraber 46 tane şehit çocukları. Çanakkale gezmesi ile yola çıktık. Yoldan gelirken başkanımızı aradık. Sağ olsun değerli başkanımız bizi misafir ettiler. Çok güzel bir şekilde ağırladı gerçekten çok teşekkür ederiz. Sayın vekilimizde aramıza geldiği için ayrı bir mutluluk kattı. Burada bir sürpriz oldu. Şehit çocuklarımızın Hakkâri’den Çanakkale ye gelmesiyle ilgili kendisine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ŞİRİN ADIYAMAN: “ELAZIĞ’IN MİSAFİRPERVERLİĞİNE ŞAHİT OLDUK”

Hakkari Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı İl Başkanı Şirin Adıyaman, Elazığ’ın misafirperverliğine şahit oldukları için oldukça mutlu ve gururlu olduklarını kaydederken, “Çanakkale gezi programımızda yol güzergâhında değerli vekilimizi ve değerli başkanların olmak üzere Elâzığ’ın misafirperverliğine şahit olduk. Burada bulunmaktan gurur duyduk. Güzel şehitlerimizin güzel ve güçlü çocuklarıyla bir araya geldik. Misafirperverliklerinden dolayı değerli vekilime ve başkanlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erimli Belediye Başkanı ve Anadolu Şehit Aileleri Başkan Yardımcısı Cihan Yılmaz, şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını dile getirerek, şehit ve gazi çocuklarının daima yanında olacaklarını ifade ederken, “Öncelikle bende bir şehit çocuğu olduğum için kardeşlerimizi burada misafir ettik. Şuanda çok duygulu anlar yaşıyorum. Çocukluğuma döndüm. Hepsi hoş geldiler sefalar getirdiler. Şehit çocuklarının her zaman başımızın üzerinden yeri var” dedi.

NURİ ÖZ: “ŞEHİT VE GAZİ STK’LARI OLARAK GÜÇLÜ BİR BAĞIMIZ VAR”

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Nuri Öz, Şehit ve Gazi Dernekleri olarak oldukça güçlü bağları içerisinde olduklarını belirtti. Öz, “Bugün Hakkâri’nin şehit ve gazi çocuklarını burada ağırlamakta gerek başkanım, burada misafirperverlik yapan diğer mensuplara, sayın vekilime herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bu vatanın çocukları bu güçlü ortamdan çıkabilmesi adına herkesin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bu birlik beraberlik inşallah Elâzığ’da bir nebzede olsa mesaj olur” ifadelerini kullandı.

MV. KELEŞ: “ONUR VE GURUR VERİCİ BİR BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Ak parti Elazığ Milletvekili Prof Dr Erol Keleş, Şehit ve Gazi çocukları ile oldukça anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Devlet olarak şehit ve gazilerin emanetlerine sahip çıkmayı sürdüreceklerini ifade ederken, “Gerçekten şuanda onur ve gurur verici bir ana şahitlik ediyoruz. Bu çocuklar bu gençler devletin bize emanetleri, biz her zaman için bu emanetlere sahip çıkacağız. Bu emanetler dahilinde de bir organizasyon düzenledi Hakkâri valimiz. Buradan Çanakkale’ye, Çanakkale şehitliğimizi bu gençlerimize, şehit ve gazi çocuklarına, torunlarına göstermek için böyle bir organizasyon düzenledikleri için kendilerine minnettarız. Hakkari’den Çanakkale’ye geçerken de Elâzığ’da bu kardeşlerimizi, evlatlarımızı, emanetlerimizi bizler konuk ettik. Bundan dolayı da gerçekten mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!