Elazığ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2324.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70709.43$

Gök, Müracaatını Yaptı


Gök, Müracaatını Yaptı
Gök, Müracaatını Yaptı

Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Avukat İbrahim Gök, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Milletvekili aday adayı olan Avukat İbrahim Gök, Yeniden Refah İl Başkanlığına resmi müracaatını yaptı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday adayı Avukat İbrahim Gök, Türkiye ve Elazığ’ın geleceği adına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla aday adayı olduğunu açıkladı. Gök, “Özelde bu milletin tarihsel hak ve alacaklarının ve şuana kadar gerçekleşen tüm kazanımlarının genelde ise tüm canlı ve cansız varlıkların gelecekleri ve korunması için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu vesileyle böylesi bir göreve talipli olduğumuzun da altını çizmek isterim. Son yaşadığımız büyük deprem felaketinin yol açtığı büyük yaranın tedavisi ve acının dindirilmesinin yanında bu felaketin doğma ihtimali olan büyük tehlikelerin önlenmesi için var gücümle çalışmaya hazır olduğumun da bilinmesini isterim. Şehrimizin, ülkemizin ve dünyamızın geleceği adına yeryüzünde iyiliğin hakim olup kötülüğün önlenmesi adına hiçbir şahsi menfaat görmeden elimden gelen tüm gücümü zamanımı, imkanımı ve birikimimi kamunun bu milletin hizmetine sunmaya hazırım. Bu kutlu yola bu düşünceyle çıktık. Bunun içinde önümüzdeki 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için Elaziz’den Yeniden Refah Parti’mizin milletvekili aday adayı olarak bugün müracaatımızı gerçekleştireceğiz. Rabbim nasip ederse bundan sonraki süreçte de Elaziz’e de Türkiye’ye de hizmet etmenin başlangıcını bu adımla gerçekleştirmiş olacağız. Yeni ve büyük Türkiye2nin imar ve inşasında Genel Başkanımızın liderliğinde hep beraber taşın altına elimizi koyacağız. Bu imar ve inşada herkese görev düşüyor. Bu imar ve inşada eski ve yeni ayrımı diye bir şey yok herkesin elinden gelen bütün sorumluluğuyla mutlaka ama mutlaka yapabileceği bir şeyler vardır. Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın geçmişte tarihin akışını nasıl değiştirdiğini hepimiz canlı şahidiyiz. Rabbim nasip ederse Yeniden Refah Partisi olarak el birliğiyle kıymetli Genel Başkanımızın önderliğinde Türkiye’de ve dünyada yeni bir destan yazmaya, yeni bir tarih yazmaya geliyoruz” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, İbrahim Gök’e başarılar diledi. Ateş, “Sayın Avukat İbrahim Gök kardeşimizin bugün aday adaylığı başvurusunu resmen yapıyor ve bu aday adaylığının kendisine başarılar getirmesini hayırlı olmasını, kendisi açısından partimiz açısında, ilimiz ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Aynı başarıyı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağına inanıyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!