Fırat Üniversitesi’nin 50. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Elazığ Valiliği ve Fırat Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Hayatımız İletişim” konulu program, yoğun bir katılımla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Programa; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Doğru, Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ve Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ın yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, dekanlar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlikte, iletişim dünyasının tanınmış isimleri ünlü sunucu Mehmet Aydın ile radyocu Hopdedik Ayhan katılımcılarla bir araya geldi. Mehmet Aydın, etkili konuşma, diksiyon, topluluk önünde konuşma fobisi, beden dili ve iletişimde yapılan yaygın hatalar üzerine önemli bilgiler aktardı. Hopdedik Ayhan ise sosyal medyanın doğru ve yanlış kullanımına, hayatımıza etkilerine ve geleneksel medya ile dijital medya arasındaki farklara dair dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.
Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği programda, öğrenciler ve vatandaşlar iletişimle ilgili merak ettikleri konuları konuşmacılarla birebir görüşme imkânı buldu. Etkinlik, konuşmacılara takdim edilen teşekkür plaketleriyle sona erdi.
Fırat Üniversitesi, 50. yıl kutlamaları kapsamında iletişim gibi hayatın merkezinde yer alan alanlara dikkat çeken etkinliklerle hem öğrencilere hem de topluma katkı sunmayı sürdürüyor.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.