Elazığ
04 Mart, 2025, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elysium AVM'deki 22 Dairenin Satışı Gerçekleştirildi


Elysium AVM'deki 22 Dairenin Satışı Gerçekleştirildi
Elysium AVM'deki 22 Dairenin Satışı Gerçekleştirildi

Mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan Elysium AVM’deki 22 adet dairenin satış ihalesi bugün tamamlandı.

İhale, tamamı 4+1 olan dairelerin satışını kapsarken, 2024 yılı fiyatları esas alınarak KDV’den muaf tutuldu.

Daireler, “Açık Teklif Usulü” ile satışa sunuldu. 2. Normal kat ile 15. Kat arasında bulunan daireler için belirlenen Geçici Teminat Bedelleri 217.200 TL ile 300.300 TL arasında değişirken, Muhammen Bedelleri ise 3.620.000 TL ile 5.005.000 TL arasında belirlendi.

İhale, İl Encümeni Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cemil Yatık’ın başkanlığında, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, İl Genel Meclis Üyeleri Hacı Ateş, Abbas Yeğen ve Muhittin Çimen’in yanı sıra Yazı İşleri Müdür V. Özcan Tolan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İhalede satışa sunulan 22 dairenin 14’ünün satış işlemi başarılı bir şekilde tamamlandı. Bu satış, Elysium AVM’deki mülklerin değerlendirilmesi açısından önemli bir adım oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!