Elazığ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2424.7
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64283.16$

Elazığspor - Amasyaspor Karşılaşması Sona Erdi


Elazığspor - Amasyaspor Karşılaşması Sona Erdi
Elazığspor - Amasyaspor Karşılaşması Sona Erdi

TFF 3. Lig 1. Grup karşılaşmalarında Elazığspor, Amasyaspor ile Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda karşılaştı. Karşılaşma Amasyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

TFF 3. Lig 1. Grup 3. haftasında Elazığspor, Amasyaspor ile karşılaştı. Bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor’un maçı Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda oynadı. Karşılaşma saat 13.00’te başladı, müsabakayı Kırıkkale Bölgesi’nden Hatay Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Erhan Kaya yönetti. Elazığspor - Amasyaspor karşılaşması Amasyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 ELAZIĞSPOR’UN KARŞILAŞMAYA BAŞLADIĞI İLK ON BİR İSE ŞÖYLE;

Yiğitcan Erdoğan, Hasan Ekici, H. İsmet Şimşek, Mert Efe Çölbeyi, Mesut Saray, Hakan Canbazoğlu, Fatih Kıran, Çağrı Yağız Yasak, Yağızcan Erdem, Emre Akgün ve Hakan Bozkurt.

ELAZIĞSPOR’UN KARŞILAŞMAYA BAŞLADIĞI YEDEK OYUNCULAR İSE ŞÖYLE;

Yiğit Kafkasyalı, Oğuzhan Yazıcı, Cafer Tosun, Salih Polatdemir, Zeki Korkmaz, İzzet Topatar ve Muhammet Ensar Çavuşoğlu.

KARŞILAŞMA BAŞLADI

Elazığspor -  Amasyaspor karşılaşması Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda başladı. K

ARŞILAŞMADA GOL SESİ

Karşılaşmanın 1’inci dakikasında Amasyaspor oyuncularından Cuma Ali Üzüm gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi. GOOOOOOLLLL! Karşılaşmanın 7’inci dakikasında bordo beyazlı oyuncularımızdan Fatih Kıran’ın gol atması ile maç skoru 1-1 oldu.

KARŞI TAKIMDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Karşılaşmanın 20’nci dakikasında Amasyaspor oyuncularından Rıfat Can Aslan ile T. Aydınlı arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

KARŞI TAKIM SARI KART GÖRDÜ

Karşı takım oyuncularından Y. Ramazan Zorlu karşılaşmanın 35’inci dakikasında sarı kart gördü. GOOOOLLLL! Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında bordo beyazlı oyuncularımızdan Mert Efe Çölbeyi’in gol atması ile maç skoru 2-1 oldu. İLK YARI SONA ERDİ Elazığspor - Amasyaspor karşılaşmasında ilk yarı bordo beyazlı takımımızın üstünlüğü ile sona erdi.

 İKİNCİ YARI BAŞLADI

Elazığspor -  Amasyaspor karşılaşmasında ikinci yarı başladı. KARŞI TAKIMDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ Karşılaşmanın 46’nci dakikasında Amasyaspor oyuncularından Alper Ademoğlu ile Can Morgül ve E. Ataş ile Hamza Alper arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

KARŞI TAKIM SARI KART GÖRDÜ

Karşı takım oyuncularından T. Aydınlı karşılaşmanın 52’nci dakikasında sarı kart gördü. KARŞI

TAKIMDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında Amasyaspor oyuncularından Furkan Güneş ile Fevzi Can Bozkuş arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

TAKIMIMIZDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

 Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında bordo beyazlı oyuncularımızdan İzzet Topatar ile Mert Efe Çölbeyi arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

 KARŞI TAKIM SARI KART GÖRDÜ

 Karşı takım oyuncularından Cuma Ali Üzüm karşılaşmanın 68’inci dakikasında sarı kart gördü.

 BORDO BEYAZLI TAKIMIMIZDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Karşılaşmanın 72’nci dakikasında oyuncularımızdan Cafer Tosun ile Mesut Saray ve Salih Polatdemir ile H. İsmet Şimşek arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

KARŞI TAKIMDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

 Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında Amasyaspor oyuncularından Emre Işık ile Yahya Kemal Baki arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

BORDO BEYAZLI TAKIMIMIZDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında oyuncularımızdan Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile Yiğitcan Erdoğan arasında oyuncu değişikliği yaşandı.

TAKIMIMIZ SARI KART GÖRDÜ

 Bordo beyazlı oyuncularımızdan Hakan Canbazoğlu karşılaşmanın 58’inci dakikasında sarı kart gördü. KARŞILAŞMADA GOL SESİ

 Karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında Amasyaspor oyuncularından Y. Ramazan Zorlu’nun gol atmasıyla maç skoru 2-2 oldu.

KARŞILAŞMADA GOL SESİ

Karşılaşmanın 90+2’nci dakikasında Amasyaspor oyuncularından Fevzi Can Bozkuş’un gol atmasıyla maç skoru 3-2 oldu.

TAKIMIMIZ SARI KART GÖRDÜ

 Bordo beyazlı oyuncularımızdan Salih Polatdemir karşılaşmanın 90+5’inci dakikasında sarı kart gördü. KARŞILAŞMA SONA ERDİ

 Elazığspor - Amasyaspor karşılaşması Amasyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!