Elazığ
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elazığ’da Regresyon Terapisi

Elazığ’da Regresyon Terapisi

Bakış haber olarak Regresyon Uzmanı Fehime Dilek NECMİOĞLU ile yaptığımız röportajda, regresyon terapisi hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı

NEDEN YAPILIR?

NECMİOĞLU, ‘Yalnızlık ve kaybetme korkusu, özgüven eksikliği, kendini ifade edememe, bolluk bereket, kariyer tıkanıklığı, ilişki problemleri, kilo problemleri, kararsızlık, fobisi olan kişilere regresyon terapisti yapılır. Terapi sonrasında kendinizle yüzleşiyor, hayatınıza ilişkin mesaj ve tavsiyeleri alırsınız. Çalışmalara devam ettikçe bakış açınız değişir, yaşadığınız olaylara daha bütünsel bakmaya başlarsınız. Neden sonuç ilişkisi kurmanız daha kolaylaşır.’ Dedi.

ÖZEL HABER: PINAR GÜRLER YURT 

REGRESYON TERAPİ ÇALIŞMASI NASIL YAPILIR?

Danışanla ilgili önce kısa bir ön görüşme yapılır. Help esnasında danışan hafif trans halinde, gözleri kapalı, uzanır vaziyette olur. Çözümlemek istediği konunun kaynağı olan eski anılarını hatırlamaya başlar. Çalışma sırasında danışanın bilinci tamamen açıktır. Dışarıdaki sesleri algılar olanın bitenin farkındadır ve seans bitiminde her şeyi hatırlar. Toplamda 2- 2,5 saat sürebilir. Regresyon terapisi anne karnı doğum anı ve çocukluk yaşından önemli anıları kapsayan bir çatışmadır. Anne karnında olduğumuz dönemde Atalarımızdan bize enerji aktarımı olur. Olumlu olumsuz enerjiler bilinçaltından ve enerji alanından bize aktarılır. Yine bu dönemde algılarımız tamamen açık olduğu ve annemize bağlı olduğumuz için bazı temel inançlar oluşur. İnanç kapıları tüm hayatımızı tahmin eder ve bunları ayırt edip çözmemize destek olur.  Travmatik şimdiki hayat yaşanıyorsa yoğun travmalarını çözülmesi için, şimdiki hayat çalışması yapılır.

Enerji alanımız; korku, öfke, üzüntü gibi zayıf duygular içerisinde olduğumuz zamanlarda zayıflayabiliyor enerji alanımızın zayıflamasının bizi negatif enerjilere karşı savunmasız bırakabiliyor. Bu yabancı enerjilerin tümüne eklenti enerjiler diyoruz.

Eklenti enerji, büyü, nazar ve henüz ışığa geçmemiş bir ruh enerjisi ya da tanımlamadığımız negatif bir enerji olabilir, enerji alanımızı, bağışıklık sistemine benzetebiliriz. Nasıl ki bağışıklık sistemimizin kendi koruması olsa bağışıklığımızın zayıfladığı anlar. Hastalıklara daha çabuk yakalanabiliyorsak enerji alanımız zayıfladığında da beklentileri daha açık olup bu enerjilerden etkileniyoruz. Tespit edilen yabancı enerjiler temizleniyor hangi zayıf duyguyu, enerjiyi çektiğini anlamış oluyoruz.

Küçüklüğünden beri kilo problemi yaşayan danışanımla bu sorunun altındaki duygusal ve ruhsal sebepleri bulup çözmeye niyet ettik. Sıradaki o probleme sebep olan kaynak. Hikaye keşfetmeye başladığımız Atalarından aktarımlarını fark ettik ve bu aktarımlarda işte kilosu sebebiyle Ataların da bir alay konusu olduğuna vardık. Neden çocukluktan itibaren çok yemek yediğine baktığımızda ise annenin aç kaldığı yeterli beslenmediği yemezsem aç kalırım bulduğum her şeyi yemeliyim düşüncelerinin oluştuğunu keşfettik çok yemeliyim Şişman olmalıyım bilinçaltı programlaması oluyor böylece bana bir şey olmaz. Kanısına vardık.

REGRESYON TERAPİSİNE ELAZIĞ HALKININ GENEL GÖRÜŞLERİ NELERDİR?

NECMİOĞLU son olarak, “Başta ön yargılı olsalar da yaptıktan sonra çok memnun olup olumlu geri dönüşler alıyorum. Danışanlarım bir süre sonra düzenli olarak terapi almaya başlıyorlar” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!