Elazığ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elazığ’da Kış Sezonu Koleksiyonu ve Trendler

Elazığ’da Kış Sezonu Koleksiyonu ve Trendler
Elazığ’da Kış Sezonu Koleksiyonu ve Trendler

Mercan Erkek Giyim sahibi Muhammet MERCAN, yeni sezon ürünleri ve trendleri Bakış Haber’e anlattı. Mercan’ın verdiği röportajda geçen seneye oranla fiyat artışlarını, kış sezonunda en çok tercih edilen tarzı, kendi hedef kitlelerini anlattı.

Yeni sezonda Nubuk ve Kaşe Giyim kıyafetlerin revaçta olduğunu kaydeden MERCAN şunları söyledi, ‘’Nubuk ve kaşe gömlekler dikkat çekiyor. Bu ürünler, hem şık görünüm sunarken hem de mevsim geçişlerinde ideal birer parça olma özelliği taşıyor. Özellikle genç tüketiciler arasında tercih edilen yakalı, kapüşonlu ve bisiklet yaka sweatshirtler ise, spor şıklığı arayanlar için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.” 

ÖZEL HABER: KENAN TOPRAK
Mercan, bu ürünlerin günlük kullanımda hem konforlu hem de modern bir görünüm sağladığını vurguluyor.

FİYAT ARTIŞLARI VE MALİYETLER  
MERCAN sözlerini şöyle sürdürdü, “Geçtiğimiz seneye oranla fiyatlarda gözlemlenen yaklaşık %25'lik artış, moda sektöründe yaşanan genel maliyet artışlarından kaynaklanıyor. Bu durumun, özellikle hammadde fiyatlarındaki yükseliş ve lojistik maliyetlerindeki artışla doğrudan ilişkili.. Bu fiyat artışlarının, tüketicilerin alışveriş tercihlerinde bir etki yaratabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle müşterilere kaliteli ürün sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

KIŞ SEZONUNUN TERCİH EDİLEN TARZLARI 
Kış sezonunda en çok tercih edilen ürünlerin spor giyim kategorisinde yoğunlaştığını belirten MERCAN, "Müşterilerimizin rahat ve sıcak tutan ürünlere yöneldiğini gözlemliyoruz. %100 pamuklu kumaşlarımız, kışın soğuk havalarda bile konforlu bir kullanım sunuyor," şeklinde konuştu.

HEDEF KİTLE VE STRATEJİLER 
MERCAN, " By Mercan Giyim’in hedef kitlesinin 18-40 yaş aralığı olduğunu belirterek, “ Bu yaş grubuna yönelik olarak yapılan pazar araştırmaları ve geri dönüşler, koleksiyonların şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor. Ürünlerimizi bu yaş aralığına göre sipariş ediyoruz ve tezgahlarımızda sergiliyoruz. Ayrıca, sosyal medya ve dijital pazarlama stratejileriyle bu kitleye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Müşteri geri dönüşlerini dikkate alarak, yeni sezon koleksiyonlarını oluşturduklarını ve her yıl trendlere uygun yenilikler sunuyoruz sözleriyle Mubhammet MERCAN açıklamasını tamamladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!