Elazığ
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Bingöl'de Türkiye Buluşmaları Programında Vatandaşlarla Buluştu


Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Bingöl'de Türkiye Buluşmaları Programında Vatandaşlarla Buluştu
Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Bingöl'de Türkiye Buluşmaları Programında Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, AK Parti’nin Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Bingöl’de gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya geldi.

Açıkkapı, Bingöl’ün Adaklı, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde yaptığı temaslarda hemşehrileriyle görüş alışverişinde bulunarak onların taleplerini dinledi. Program çerçevesinde yapılan ziyaretler oldukça verimli geçti.
ADAKLI'da İLK DURAĞI İLÇE
 TEŞKİLATI  OLDU

Açıkkapı’nın Bingöl programı, Adaklı ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı’nda başladı. İlçe Başkanı  Bekir Yazıcı, teşkilat üyeleri, yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, Bingöl’ün ve bölgenin sorunlarını konuşarak önemli notlar aldı. Ziyaret sırasında vatandaşların taleplerini ilgili makamlara iletme fırsatı buldu. Açıkkapı, kendilerini misafir eden Adaklı halkına teşekkür etti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Adaklı’daki ziyaretlerine şehit ailesi ziyaretiyle devam eden Açıkkapı, 2004 yılında Şırnak’ta terör örgütü PKK/PYD/YPG ile girdiği çatışmada şehit olan P.Er Hikmet Saydan’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin babası Vezir Saydan ve annesi Hatun Saydan ile bir araya gelen Açıkkapı, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diledi.

KİĞI’da DAVA ARKADAŞLARIYLA  BİR ARAYA GELDİ 

Adaklı ziyaretinin ardından Açıkkapı ve beraberindeki heyet Kiğı ilçesine geçti. Kiğı İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı  Coşkun Güven, Belediye Başkanı Hikmet Özüağ ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Ejder Açıkkapı, Bingöl’ü, Elazığ’ı ve Türkiye’nin geleceğinin değerlendirildiği toplantının oldukça verimli geçtiğini vurguladı. Açıkkapı, ziyaretin ardından esnafları gezerek halkın taleplerini dinledi ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

YAYLADERE’de BELEDİYE ZİYARETİ ve GAZİ AİLESİ BULUŞMASI

Türkiye Buluşmaları Bingöl programının son durağı Yayladere ilçesi oldu. AK Parti Yayladere İlçe Başkanı Aydın Dindar ve beraberindeki heyet ile Belediye Başkanı Nadir Ergin’i ziyaret eden Açıkkapı, burada ilçe sorunlarına ilişkin istişarelerde bulundu. Yayladere’de terörle mücadele gazilerinden Ali Danış’ı da ziyaret ederek, vatan uğruna mücadele eden gazilere şükranlarını sundu.

“BİNGÖL HALKI BİZİ BAĞRINA BASTI”

Ziyaretleri sırasında Bingöl halkının misafirperverliğine dikkat çeken Açıkkapı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan Türkiye Buluşmaları programının önemini vurguladı. Açıkkapı, “Bingöl, Elazığ’ımıza komşu bir il olduğu için ilişkilerimiz güçlü. Hemşehrilerimiz bizi bağırlarına bastı ve bizlere ‘Reisimizin emanetisiniz’ diyerek hürmet gösterdiler. Allah bizleri onlara mahcup etmesin” dedi.

TÜRKİYE BULUŞMALARI PROGRAMI, VATANDAŞLARLA YAKIN TEMAS HEDEFLENİYOR

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,  Bingöl ziyaretleri öncesinde Karakoçan’da da İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretler esnasında vatandaşlarla birebir temas kurarak onların sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini ifade eden Açıkkapı, Türkiye genelindeki saha çalışmalarının süreceğini belirtti.

Açıkkapı, Karakoçan’da yaptığı açıklamada kardeşliği bozmaya çalışanların oyunlarına Karakoçanlı hemşehrilerinin asla gelmeyeceğini vurgulayarak, “Biliyorsunuz son dönemde kardeşliğimize halel getirmek isteyen, nifak tohumu ekmek isteyenler var. Yalnız Karakoçan’ın güzel insanları bu oyunlara asla gelmedi gelmez. Biz biriz, beraberiz, kardeşiz. Var olsun kıymetli hemşehrilerim” diye konuştu.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!