Elazığ Gençlik Spor Kulübü Sutopu Takımı, 30 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen U16 Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.
Takım, Bronz Grup 2. Devre maçlarında sergilediği etkili performansla gurubunda ikinci olarak önemli bir başarı kazandı.
Turnuva boyunca 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle başarılı bir performans sergileyen Elazığ Gençlik Spor Kulübü Sutopu Takımı, grubunu ikinci sırada tamamladı. Sporcular, maçlar sırasında gösterdikleri hırs, azim ve takım ruhu ile Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etti.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların elde ettiği bu derecenin daha büyük başarıların önünü açacağına inandıklarını belirterek, "Gençlerimizin su topu branşındaki başarısı bizleri gururlandırıyor. Elazığ’ı temsil eden sporcularımızın bu başarısı, ilimizde su sporlarına olan ilgiyi artırarak daha fazla gencimizin bu branşta yer almasına vesile olacaktır. Sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.