AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ege Elazığ Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti.
Ziyarette, dernek üyeleri ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek, Elazığlıların sorunlarını dinlediler. Ziyarete katılan önemli isimler arasında Sanayici ve İşadamları Başkanı Şükrü Keven, Balıkesir Elazığlılar Dernek Başkanı Ömer Taşdelen, Manisa Elazığ Dernek Başkanı Ömer Kayalar, Ağın Dernek Başkanı Celal Köprülü, Elazığ 23 Dernek Başkanı Ahmet Kaya, Karşıyaka Elazığlılar Dernek Başkanı Sema Kaya Şahin, Çeşme Dernek Başkanı Erkut Polat, Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Bulut ve birçok Elazığlı isim yer aldı.
Gece boyunca, Elazığ ve Mardin yöresine ait türküler seslendirilirken, Elazığlıların çeşitli sosyal ve ekonomik sorunları da gündeme geldi. Katılımcılar, hem Elazığ’daki hem de Ege bölgesindeki Elazığlıların ihtiyaçlarına çözüm arayışlarını dile getirdi.
Ziyaretin, Elazığlıların birlikteliğini güçlendirmeyi ve sorunlarına çözüm bulmayı hedeflediği vurgulandı.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.