Elazığ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.46
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63906.91$

DP Elazığ İl Kongresi, Genel Başkan Uysal’ın Katılımıyla Yapıldı


DP Elazığ İl Kongresi, Genel Başkan Uysal’ın Katılımıyla Yapıldı
Demokrat Parti’nin Elazığ İl Kongresi Genel Başkan Gültekin Uysal’ın katılımıyla yapıldı. Tuncay Avcıl’ın yeniden il başkanı seçildiği kongrede Genel Başkan Gültekin Uysal, Türkiye’nin yarınlarını teminat altına almak için 6’lı masanın ortak irade ortaya koyduğunu söyledi.

Demokrat Parti Elazığ İl Teşkilatının kongresi yapıldı. Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, genel merkez temsilcileri, teşkilat mensupları, Siyasi parti ve STK il temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tek Listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Tuncay Avcıl, başkanlığa yeniden seçildi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Elazığ’ı kalkınan bir şehir olarak bildiklerini ifade ederek, Elazığ’ın sessiz bir şehre dönüştüğünü söyleyerek: “Elazığ deyince hep Paris gibi gelirdi aklımıza kalkınmış, gelişmiş, canlı bir şehir. Ancak görüyoruz ki bu iktidar 20 yılda Elazığ’a da yapmış yapacağını. Elazığ büyükşehir olmayı bekledi olamadı. Bununla da kalmadı Elazığ’ın insanı göçtü, güya dışarıdan gelen göçle nüfus dengelendi. Göçüyor çünkü, niye? Sadece söz ve vaat var. çünkü seçtiğiniz vekili tanımıyorsunuz vekilde seçildikten sonra sizi tanımıyor. Seçilen vekil danışmanından maaş alarak geçiniyormuş. Danışmanından para alan bir adamı vekil seçiyorsunuz. Bu sebeple Elazığ talihsiz bir şehir olmuş.” Dedi.

Genel Başkan Uysal: “bu büyük ülkede 20 yıldır Türk milletini kendilerine mazeret bırakmayacak şekilde yetki ve bütçe vermelerine rağmen, 4 tane 5 yıllık kalkınma planı uygulanacak zaman vermelerine rağmen sorsak hala mazeret içerisinde. Şimdi de çıkmış yeter söz milletin diyor. Biz kime neye yeter dediğimizi biliyoruz. Bizde sormak isteriz Sayın Erdoğan neye yeter diyor. Yoksa Sayın Erdoğan’da AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, her yerlerinden akan yolsuzluklara usulsüzlüklere mi yeter diyor. Biz neye yeter dediğimizi biliyoruz.Türkiye’nin demokrasisine, eğitimine, hukukuna, ekonomisine, Türkiye’nin büyüklüğüne denk bir siyasi akılla buluşturarak önüne sağlıklı bir siyasi programı taşıyacak kadroyla beraber programı koymak mecburiyetindeyiz. Yoksa bugün yaşadıklarımızdan daha büyük yıkımları bu ülkede yaşayacağız. Birilerinin keyfi aldığı kararların bedelini hepimiz hanemizde soframızda ödemek zorunda kalacağız. Küçük esnafı boğan bu süreçle ilgili itirazları var, o zaman neredeydi aklınız. Bu hale getireceksiniz ama hiçbir sorumluluklarınız olmayacak. Onlar hatadan günahtan münezzeh insanlar.” Dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!