Elazığ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2515.0
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    60265.51$

CUMHURİYET MEYDANI'NA VATANDAŞLARDAN TAM NOT


CUMHURİYET MEYDANI'NA VATANDAŞLARDAN TAM NOT
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında olan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nda çalışmaların 95'i tamamlandı.

Şehrin otopark ihtiyacına çözüm amacıyla inşa edilen toplamda 22.000 metrekare kapalı alana sahip iki katlı ve 940 araç kapasiteli modern yer altı otoparkı vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

Yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı ise vatandaşlardan tam not aldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Yapılan meydandan çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

"Şahin bey 50 senelik işler yapıyor. Altyapı, çevre düzenlemesi, meydanlar bunlar yıllarca sürecek hizmetler. Biz böyle bir belediye başkanını şimdiye kadar hiç görmedik. Vatandaşlar 3-5 kuruşa kıyıp gelip arabalarını burada otoparka bıraksın ve arabalarını garantiye alsın. Emniyet ve zabıta araç sahiplerini sıkıştırsın arabalarını bu otoparka bıraksınlar. Arabalarını yollara park ediyorlar diye biz daha evlerimize gidemiyoruz. Bu şehir için yollara araba bırakmak uygun değil. Belediye Başkanımıza şehrimize yaptığı her hizmet için çok teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun. Biz yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Bizim hayallerimizin ötesinde işler yapıyor."

"Şahin Başkanımızın projeleri çok güzel. Cumhuriyet Meydanı Elazığ'ımıza çok yakıştı. Eskiden araba park yeri bulamıyorlardı. Vatandaşlar oturacakları dinlenebilecekleri bir alan bulamıyorlardı.  Elazığ'da merkezde bir oturma yeri yok. Şahin Başkanımız sayesinde oturabileceğimiz, nefes alabileceğimiz, arabalarımızı park edebileceğimiz bir alanımız var. Allah kendisinden razı olsun, biz razıyız."

"Şehir merkezi, bir şehir için en önemli yerlerden bir tanesidir. İl dışından ve yurt dışından gelen insanlar şehir merkezine gelip burada şehrin düzenine bakarlar. Bu meydan çok güzel olmuş. Elazığ'a çok yakışmış. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık."

"Şahin Başkanımızın dört dörtlük projeleri var. Postane ve Cumhuriyet Meydanı çok güzel olmuş. Şehrimize hayırlı olsun. Bu tür meydanlar ve otoparklar yapılmalıdır. Şahin Başkanımız hepsini yaptı. Arabalarını sokaklara, caddelere park etmektense yeni yapılan otoparka park etmeleri gerekir. Geniş alanı vatandaşlara bırakmaları lazım. Park edilen arabalar yüzünden merkez çok kalabalıktı. Bu yapılan 2 otoparkta çok güzel oldu. Araç sahipleri araçlarını otoparklara park etsin. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz Allah razı olsun."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!