Elazığ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2326.6
  • BIST
    9122.28
  • BTC
    70416.8$

Çiçek Teyze; “Cumhurbaşkanımıza Böbreğimi Veririm, Onu; Çok Seviyorum”


Çiçek Teyze; “Cumhurbaşkanımıza Böbreğimi Veririm, Onu; Çok Seviyorum”
Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen’i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dile getirerek; “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen ile bir araya geldi.

78 yaşındaki Çiçek Teyze Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dile getirdi.

ÇİÇEK TEYZE; “CANIMDAN FAZLA, EVLADIMDAN FAZLA CUMHURBAŞKANIMIZI SEVİYORUM.”

TOKİ Konutlarında yaşayan Çiçek Teyze; “Cumhurbaşkanımıza böbreğimi veririm, ben onu çok seviyorum.” diyerek; “Onu yetiştiren anneye, babaya, ona ben kurban olurum. Ben Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Canımdan fazla, evladımdan fazla Cumhurbaşkanımızı seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreklerimi istesin, veririm. Böbreğimi, ciğerlerimi veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun. Allah onu yalnız bırakmasın. Allah Milletvekilimizden de razı olsun. Allah, devletimize zeval vermesin.” dedi.

Çiçek Teyze ayrıca, Milletvekili Demirbağ’a da ziyareti için teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “ÇİÇEK ABLAMIZ GİBİ MİLYONLARIN DUALARIYLA, ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN UMUTLARIYLA, 2023’TEKİ TÜRKİYE VİZYONUMUZLA SN. CUMHURBAŞKANIMIZ, PARTİMİZ VE DAVAMIZ YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEKTİR İNŞALLAH.”

Milletvekili Demirbağ ise Çiçek Teyze ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek; “Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek ablamız ve ailesiyle bir araya geldik. Kendisine sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Kendileri, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini belirtti. Cumhurbaşkanımız her zaman, mazlumun yanında, Milletinin yanında, zalimin karşısındadır. Bunu da Milletimiz görüp, bilip takdir ediyor. Çiçek ablamız gibi milyonların dualarıyla, çocuklarımızın ve gençlerimizin umutlarıyla, 2023’teki Türkiye Vizyonumuzla Sn. Cumhurbaşkanımız, partimiz ve davamız yoluna emin adımlarla devam edecektir inşallah.” ifadesinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “24 BİNİN ÜZERİNDE YAPILAN KONUTLARLA ELAZIĞ’DA ADETA YEPYENİ BİR ŞEHİR İNŞA EDİLDİ”

Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminin yıl dönümü ile ilgili de konuştu. Hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anan Milletvekili Demirbağ; “24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Rabbim, bir daha böyle afetleri Milletimize yaşatmasın inşallah. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde, Elazığ Depremi'nin ilk anından itibaren Devletimizin her kademesiyle birlikte hemşehrilerimizin yaralarını hızla sardık. 24 binin üzerinde yapılan konutlarla Elazığ’da adeta yepyeni bir şehir inşa edildi. Bu konutlarda depremzede vatandaşlarımız güvenle, huzurla ikamet etmeye devam ediyor. Ve her gezdiğimiz, her ziyaret ettiğimiz evde, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a dua eden, teşekkür eden hemşehrilerimizle karşılaşıyoruz. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!