Elazığ
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Yıldırım: “Tüm Seçim Bölgelerinde İddialıyız”


Başkan Yıldırım: “Tüm Seçim Bölgelerinde İddialıyız”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını belirterek; “Herkesin amacı kendi partisi için sandıklardan en iyi sonucu, en iyi oy oranını almak olacak. Kim kendisini daha iyi anlatır, kim daha güçlü ve halkın gönlüne giren bir çalışma yaparsa o da ortaya konacak. İnşallah süreç hayırlı bir şekilde tamamlanır.” dedi.
Başkan Yıldırım; 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlık süreci içerisinde olduklarını ifade eden Yıldırım, her zaman sahada ve vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.
Tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını belirten Yıldırım; "10 ilçe, 9 belde başkanlığı ve Elazığ adına bu organizasyonu üstlenen Elazığ il teşkilatımız hem belediye başkanları, hem meclis üyeleri, hem de İl Genel Meclisi üyelerinin belirleneceği seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ana Kadememiz, Merkez İlçemiz, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlığımız sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bununla alakalı bütün teşkilatlarımızı koordine etmek üzere vazifelenecek Seçim Koordinasyon Merkezimiz ve bu merkezimizin başkanı inşallah belirlenen takvimde netleşecek. Elbette her siyasi parti gerçekleşecek seçim ne seçimi olursa olsun onu kazanmak üzere, oradan başarı elde etmek üzere kurulmuştur. Herkesin amacı kendi partisi için sandıklardan en iyi sonucu, en iyi oy oranını almak. Kim kendisini daha iyi anlatır, kim daha güçlü ve halkın gönlüne giren bir çalışma yaparsa ipi o göğüsleyecek. İnşallah süreç hayırlı bir şekilde tamamlanır.” ifadelerini kullandı.
2022’DEN BU YANA LİDERİZ 
AK Parti’nin Elazığ’da, kurulduğundan bu yana bölgesinde en yüksek desteği aldığını anımsatan Başkan Yıldırım; “2002’den bu yana yapılan tüm seçimlerde şehrimizde lider konumundayız. Dolayısıyla bütün seçim bölgelerinde iddialı ve en güçlü parti konumundayız. Genel Merkezimizden gelen talimatlara uygun olarak en sevilen, halk tarafından en çok beğenilen, gönlünde hizmet aşkı olan adayları belirleme noktasında etkin çalışmalar yapıyoruz. İnşallah en doğru adaylarla seçime girerek tüm seçim bölgelerinde AK Parti Belediyeciliğini şehrimizin her yerine ulaştıracağız.” dedi.
AZİZ ŞEHİR ELAZIĞ İÇİN SAHADAYIZ 
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yapmış olduğu açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile sürdürdüğümüz “sessiz, derinden ve yüz yüze” saha çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilatımızın her kademesi aziz şehrimizin gönlüne misafir oluyor. Saha ve ev çalışmalarımızda çok güzel diyaloglara şahitlik ettik. Bizler Türkiye Yüzyılı için halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile “sessiz, derinden ve yüz yüze” saha çalışmalarımızda dua ve desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
ELAZIĞ SEÇMENİ HER DAİM HİZMET EDENİN YANINDA OLMUŞ VE HİZMET EDENE DESTEĞİNİ SUNMUŞTUR
Elazığ seçmeni her daim hizmet edenin yanında olmuş ve desteğini sunmuştur. Şehrimiz insanına bu samimi duruşundan dolayı minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Elazığ merkezde, 10 ilçemizde ve 9 beldemizde, vatandaşlarımızın her birine ulaşma hedefiyle seçim gününe kadar çalışacağımızı belirterek, gittiğimiz yerlerde bizleri güler yüzleriyle karşılayan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

“DAHA ÇOK FABRİKA, DAHA ÇOK İSTİHDAM”
Şüphesiz şehirlerin kalkınmasında önem arz eden bir konu istihdam alanlarının artmasıdır. Bu konuda ilimiz sanayicileri gerekli adımları atıyor ve istihdama destek sunuyor. Şehrimizde çözülmesi gereken konuların başında istihdam alanlarının artırılması ve işsizlik sorununun daha asgari seviyeye indirilmesi geliyor. Bu konuda gerek İŞKUR üzerinden gerekse KOSGEB’in finansal kredileriyle bizler de gereken çalışmaları yapıyoruz. Tabi amacımız her bir hemşehrimizin gönül rahatlığıyla geçimini sağlamasına imkân sunmaktır.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN İSTİHDAMA YÖNELİK TALEPLERİNİ KURUM VE KURULUŞLARIN PERSONEL TALEBİ OLDUĞUNDA HAK VE HUKUK ÇERÇEVESİNDE YERİNE GETİRMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, 70’li yılların sonundan itibaren milletimize hizmet yolunda büyük bir kararlılıkla yolculuğunu sürdürüyor. Elbette siyasi makamlar insanlara hizmet etme, sıkıntılarını bertaraf etme yerleridir. Yıllardır insanının mutluluğu için mücadele eden, bir an olsun of bile demeyen reisimizin tek derdi vatandaşının mutlu ve müreffeh bir yaşam sürmesini sağlamak. Günün her saatinde hemşehrilerimizle bir araya geliyor, sıkıntılarına bir nebze katkı sunmak adına bizler de elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Ama ne yaparsak yapalım Cumhurbaşkanımızın yoğun temposuna ayak uydurmak kolay değil. Hemşehrilerimizin bizlerden istekleri istihdama yönelik oluyor. Bu konuda kurum ve kuruluşların personel talebi olduğunda bu talepleri hak ve hukuk çerçevesinde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz.

BAŞKAN YILDIRIM: ŞEHRİMİZİN TÜM SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ
 AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'ın sorunlarının çözümü noktasında önemli görüşmeler yaptıklarını anımsatarak, bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiklerini aktardı.
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ziyarette Elazığ'da devam eden ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerin gündeme geldiğini kaydetti.

YILDIRIM: ELAZIĞ'IMIZ İÇİN ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ 

Elazığ'da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Bakan Kurum’a bilgiler verdiklerinin altını çizen Başkan Yıldırım açıklamasında, "AK Kadrolar ve Valimiz ile birlikte kıymetli Bakanımızla makamında Elazığ'ımızı konuştuk. Yeni yatırımlar için destek istedik, devam eden çalışmaların kalan bölümleriyle ilgili fikir alışverişi yaptık. Şehrimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümü noktasında Ankara’da önemli adımlar atıyoruz. Tabi hem Valimiz, hem Milletvekillerimiz, hem de Belediye Başkanımız ile birlikte tüm bu görüşmeleri birlikte yapıyoruz. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Elazığ'ımız için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Yaptığımız tüm görüşmeler Elazığ için, Elazığ'da yaşayan insanlarımızın rahatı için. " ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!