Elazığ
27 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Yaşar: ‘İYİ Parti’miz 7 Yaşında’

Başkan Yaşar: ‘İYİ Parti’miz 7 Yaşında’
Başkan Yaşar: ‘İYİ Parti’miz 7 Yaşında’

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar İYİ Parti kuruluşunun 7. Yılı dolayısıyla açıklamada bulundu. Yaşar, “İYİ Parti’miz 7 Yaşında, Cumhuriyetimiz 101 Yaşında kutlu olsun ve daim olsun diyorum” dedi.

İYİ Parti kuruluşunun 7. yılını ve Cumhuriyet’in 101. yılını Ankara’da bir program ile kutladı. Programa kurucu genel başkan Meral Akşener de katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu burada yaptığı konuşmasında Türkiye’nin meselelerine ve İYİ Parti’nin politikalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen toplantıya Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, İl yöneticileri, İlçe teşkilat Başkanları, Milletvekili ve Belediye Başkan adayları ve çok sayıda İYİ Partili katıldı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar burada yaptığı açıklamada; “Bugün Ankara’da, Türklüğe, Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman olanlara karşı Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, güçlü kadrolarımızla ve tüm teşkilatlarımızla yeni bir mücadelenin bayrağını kaldırıyoruz. İYİ Parti olarak; bebeklerin canını, bebek katillerine tercih edenlere, eli kanlı çeteleri, kahraman Türk subaylarına yeğleyenlere, bu ülkenin 50 bin insanının katili olan bir insan müsveddesinin İmralı’dan çıkarılmasının ‘umut hakkı’ adı altında pazarlanmasında ortaklaşanlara, Türk’ün devletini kurduğu millet meclisinde devlet düşmanlarını kürsüye çağıranlara, milletimizi fakirliğe ve yokluğa düşürenlere; yandaşlarını ranta ve ihaleye boğanlara, milyonlarca vatansıza ve bayraksıza mülteci diyerek, sığınmacı diyerek, ensar diyerek adım adım vatandaşlık sağlayanlara eyvallah etmeyeceğiz! Bizler başkasının değil, Türk Milletinin Milliyetçileriyiz! Saray muhafızı değil, Türk milliyetçileriyiz. Bizim davamız, Türk’ün yitirmediği umududur! Türklüğün bir kez daha aşağılanmasına tahammülümüz yok, devletin bir acziyetine daha, devletin bir an daha aşağılanmasına tahammülümüz yok! Aziz Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerinde ve kuruluş felsefesinde buluşan herkesi, İstiklal ve istikbalimizi koruyup kollamak üzere, Adalette, hürriyette ve eşitlikte bir ve birlikte olmaya yani İYİ Parti’de buluşmaya davet ediyorum. Bu güzel vesileyle İYİ Parti’miz 7 Yaşında, Cumhuriyetimiz 101 Yaşında. Kutlu olsun ve daim olsun diyorum.  Bu kutlu çatının kuruluşunda ve yaşatılmasında Başta kurucu genel başkanımız sayın Meral Akşener’e, genel başkanımız, liderimiz sayın Müsavat Dervişoğlu’na, kurucular kurulu üyelerimize, dünden bugüne, tüm milletvekillerimize, tüm il ve ilçe başkanlarımıza, fedakar teşkilat yöneticilerimize, cefakar dava arkadaşlarımıza, desteğini esirgemeyen aziz milletimize, kadınlarımıza, gençlerimize, en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Emeği olan herkesten Allah gani gani razı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!