Elazığ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bahçeli'nin 'Öcalan' Çağrısı Sonrası Erdoğan'dan Dikkat Çeken Mesaj

Bahçeli'nin 'Öcalan' Çağrısı Sonrası Erdoğan'dan Dikkat Çeken Mesaj
Bahçeli'nin 'Öcalan' Çağrısı Sonrası Erdoğan'dan Dikkat Çeken Mesaj

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar, AK Parti’nin 22 yıllık iktidar serüveni, 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadele ve Türkiye’nin geleceğine dair yapılan planlardı. Erdoğan, iktidara geldikleri günden bu yana milletin emanetine sahip çıktıklarını belirterek, "Aşkla koşan yorulmaz düsturu ile durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar, AK Parti’nin 22 yıllık iktidar serüveni, 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadele ve Türkiye’nin geleceğine dair yapılan planlardı. Erdoğan, iktidara geldikleri günden bu yana milletin emanetine sahip çıktıklarını belirterek, "Aşkla koşan yorulmaz düsturu ile durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz" dedi.
"DARBECİLERE MEYDANLARI DAR ETTİK"
Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdikleri direnişi hatırlatarak, FETÖ ile mücadelede asla taviz vermediklerini vurguladı. "Darbecilere meydanları dar ettik" ifadelerini kullanan Erdoğan, hainlerin Türk adaletinden kaçmayı başarmış olsa da ilahi adaletten kaçamayacaklarını söyledi.
"AK PARTİ BİR GÖNÜL HAREKETİDİR"
Parti içi dayanışma ve hizmet anlayışına da değinen Erdoğan, AK Parti'nin "biz" anlayışıyla hareket ettiğini belirtti. Bencillik ve makam hırsının partide yerinin olmadığını vurguladı. Kongre sürecine dikkat çekerek, yeni kadrolarla birlikte çalışmaların aynı aşkla devam edeceğini ifade etti.
SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VURGUSU
Son 22 yılda sağlık alanında gerçekleştirilen devrimlere de değinen Erdoğan, şehir hastaneleri ve modern sağlık altyapısıyla Türkiye'nin büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. 25 şehir hastanesiyle 36 bin 508 yatak kapasitesine ulaştıklarını vurgulayan Erdoğan, bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti.
YENİDOĞAN ÇETESİ OPERASYONU
Gündemde büyük yankı uyandıran "Yenidoğan Çetesi" operasyonuna değinen Erdoğan, masum bebeklerin hayatına mal olan bu olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü söyledi. 47 şüpheliden 22’sinin tutuklandığını açıklayan Erdoğan, olayın üzerinden siyaset yapılmasını eleştirerek, "Masum bebeklerin cenazesi ve ailelerin acısı üzerinden siyaset yapmak vicdan tutulmasıdır" dedi.
Erdoğan, iç cephedeki dayanışmanın önemine vurgu yaparak, 85 milyonluk Türkiye’nin birlik içinde olmasını gerektiğini söyledi. "Gerilim ve sokak siyaseti sadece millete kaybettirir" diyen Erdoğan, siyasette yeni bir sayfa açılması gerektiğini ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!