Elazığ
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK Parti Yazıkonak ve Akçakiraz Belde Kongreleri Yapıldı


AK Parti Yazıkonak ve Akçakiraz Belde Kongreleri Yapıldı
AK Parti Yazıkonak ve Akçakiraz Belde Kongreleri Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, kongrelerine Yazıkonak ve Akçakiraz beldeleri ile başladı. Yazıkonak Belde kongresine Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, kadın ve gençlik kolları başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Tek Listeyle gidilen AK Parti Yazıkonak Belde teşkilatında Hüseyin Gülmez Başkanlığa seçildi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, kongrelerle geleceğe daha kararlı adım atacaklarını söyleyerek: “bugün burada yaptığımız kongre bizim sadece yeni bir yönetimi belirlemek değil aynı zamanda geleceğe daha güvenli adımlar atmak için kongremizi düzenliyoruz. Yeni seçilecek olan başkanımız ve yönetimiyle omuz omuza daha kararlı ve bayrağı daha ileriye taşıyacak şekilde yol yürüyeceğimize, ülkemize milletimize hizmet etmeye daha kararlı bir şekilde devam edeceğiz.” Dedi.

AÇIKKAPI: “HİZMET VE YATIRIMLAR İSTEDİĞİMİZ OYU ALMAYA YETMİYOR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yapılan son yerel seçimlerde partilerinin beklediği başarıyı yakalayamadığını söyledi. Açıkkapı: Hizmet ve yatırımlar bizim istediğimiz oyu almaya yetmiyor, diyerek: “niye başarısız olduk? Biz 22 yıldır bu ülkeye az hizmet mi yaptık, az yatırım mı yaptık. Hiçbiri değil. Daha 22 yıl önce Elazığ’da havalimanımızda sadece 35 40 bin kişinin yolculuk yaptığını biliriz de bugün neredeyse yılda 1 milyona yakın yolcunun Elazığ Havalimanında yolculuk yaptığını unutuveririz. AK Parti iktidara geldiği zaman sadece şu terörü bitirin de başka hiçbir şey istemiyoruz diyenler çoğunluktaydı. Allah’a şükür bugün terörü bitirdik her bir ilçemize hizmet ve yatırımları götürdük. Burada biz milleti suçlamıyoruz. Ama artık demekki hizmet ve yatırımlar başlı başına bizim istediğimiz oyu almaya yetmiyor. Bizim milletimizle farklı bir frekans kurmamız lazım.” İfadelerini kullandı.

KELEŞ: “SEÇİMLERDE MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI ALDIK”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’te, yerel seçimlerde elde ettikleri sonuca rağmen muhalefet gibi yapmadıklarını belirterek, milletin verdiği mesajı aldıklarını kaydetti.

Keleş: “bir yerel seçim yaşadık. Yerel seçimde özellikle başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Ama biz muhalefet gibi yapmadık. Trafoya kedi girdi, AA yanlış bilgi veriyor bunlar doğru değil biz kazandık demedik. Biz şapkamızı önümüze koyup bir yerde hata yaptık dedik. Biz milletimizin verdiği bütün mesajları aldık. Sadece seçimlerde değil seçimlerden sonra da her zaman vatandaşın yanında olacağız. Biz ancak bu şekilde başarılı olabiliriz burada da teşkilatların çok önemli rolü var.” Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, kongrelerle Ak Parti’nin 2002 ruhunu yeniden canlandıracaklarını söyleyerek: “amacımız yeniden 2002 ruhunu canlandırmaktır. Bunu yapabilmek için de öncelikle kurumsal kimliğimiz olan AK Parti ve onun kıymetli genel başkanının açtığı siyasi şemsiye altında gölgelendiğimizi unutmayalım. Her birey bizim için kıymetlidir ama ben duygusunu öne çıkartırsak bir takım yanlış duygular bizi alıp başka yere götürür ve kardeşlik duygumuzu zedeler. Sandıklar bizim için önemlidir ve ordan çıkan sonucun başımızın üzerinde yeri vardır. aksi bir duruş bir söylem gördük mü görmedik.” Dedi.

YILDIRIM: “İKTİDAR DIŞINDAKİ BELEDİYELERİMİZ, İCRAATLARINIZI YAPIN GÖRELİM”

Yıldırım, yerel seçimlerde partilerinden gösterilen ilçe ve belde belediye başkan adaylarına da sahip çıkarak, muhalefeti eleştirdi. Yıldırım: “Buyrun iktidar dışındaki belediyelerimiz icraatlarınızı yapın görelim” dedi.

Yıldırım: “31 Mart’ta belirlemiş olduğumuz genel merkezin onayıyla 20 belediye başkan adayımızın hepsi bizimdir. Kaybedenler de kazananlar da. Hiçbir ayrım yapmadık. İktidar dışındaki belediyelerimiz icraatlarınızı yapın görelim. Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız.” İfadelerini kullandı.

Yazıkonak Belde Teşkilatı kongresi sonrasında Akçakiraz Belde kongresi de gerçekleşti. Kongrede Akçakiraz Belde Başkanlığına Emrah Boz seçildi.

Eski Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahatin Kaya, başkanlık döneminde yaptığı çalışmaları anlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!