© Elazığ Günebakış Gazetesi

YRP Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı  Yapıldı

YRP Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı  Yapıldı

Toplantıya,  YRP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Nurettin Gül, İl başkanı Av. Erhun Karakuş, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer  katıldı.

SEPTİOĞLU: “GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”
Gün birlik beraberlik günüdür diyen Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu, bu süreçten sonra partiyi genişletmek için çalışılması gerektiğini ifade ederek “Ben bugüne kadar sarf ettiğim çabanın aynısını aynı şekilde devam edeceğim. Gün eleştiri günü değil, gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Burada 100 kişi varsak biz bunu nasıl 300’e çıkarırız. Her birimizin tek görevi kimlere nasıl ulaşabilir, nasıl bu kaynaşmayı, birleşmeyi sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.
ALTINIŞIK: “TAKIM ÇALIŞMASI İLE SAHAYA İNMELİYİZ”
Yaklaşan genel seçimlere kadar saha çalışmaları için parti teşkilatı olarak çalışılması gerektiğini ifade eden Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, “Genel seçimlere 4 yıl gibi bir zaman var. Bu süre içerisinde partimizin hangi konumdan hangi konuma getireceğimizi düşünmeliyiz. Saha çalışmalarımızda birer takım halinde sahaya inmemiz gerekli. Bölge ayırt etmeden gittiğimiz yerlerde gerekirse üye kayıtlarını alacağız. Üye kayıtlarımız olduğu zaman partimize rehavet artacaktır. Bu yüzden çalışmalarımızı sıklıkla yapmak zorundayız” dedi.  
ORMANOĞLU: “TEK DERDİMİZ HALKIMIZA HİZMET”
Akçakiraz Belediye’sinin 180 Milyon TL Borcu olduğunu ve  tek dertlerinin memlekete hizmet olduğunu vurgulayan  Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, zorluklara rağmen hizmete devam edeceklerini dile getirdi.

İstanbul’da uygulanması planlanan “Yarısı Bizden Kampanyası”nın  Elazığ’da da uygulanması gerektiğini ifade eden  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, “Bu konuyu Elazığ gündeminden düşürmeyeceğim. İstanbul’da uygulanan yarısı bizden kampanyasının adeta merkez mahalleleri Suriye haline gelmiş, bataklık haline gelmiş Elâzığ’ımıza da uygulanması talebidir. 9 Temmuzda basın açıklaması yaparak konuyu gündeme biz taşıdık. Bunun çözümü noktasında iktidar partisi vekillerini de bizim kadar hevesli gördük. Sizin sadece hevesli olmanız değil bu sorunu çözmeniz lazım. Çünkü siz 22 yıldır Elâzığ’da her zaman en büyük desteği alarak birinci çıkma şerefini bu memleket sizlere nasip etti. Bu 22 yıllık desteğin karşılığını vermek istiyorsanız bahaneler arkasına sığınmadan bu projeyi getirip el azığa uygulayacaksınız. Bunun başka bir kaçar tarafı yok” dedi.
“DSİ, SULAMA PROJESİ YERİNE LOJMAN YAPIYOR”
Karakuş, parti olarak yaptıkları ziyaretlerde köylerdeki vatandaşların ortak sorunlarında da değindi. DSİ’nin tasarruf Tedbirleri dolayısı ile uygulamalarına tepki gösterdi. Karakuş, “Keban Altıyaka Köyü Simi Deresi üzerinde yapılacak bir sulama göleti projesi ile yaklaşık 10 bin dönüm arazi kendi cazibesi ile sulanması lazım. Buna yönelik projeler yapılıyor. Fakat ihale günü gelmeden tasarruf tedbirleri gerekçesiyle DSİ ihaleyi iptal ediyor. Engelleyen DSİ ne yapıyor. Yaklaşık 4 yıldır tasarruf tedbiri gerekçesiyle durdurmadığı aylık 100 bin alan müdürüne mühendisine lojman yapıyor. Biz bunların takipçisiyiz millet unutsa biz unutmayacağız. Gündemden bu konuları düşürmeyeceğiz” dedi.

 

Elazığ’ın Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’de en çok Belediyeyi kazandığı il  olduğunu ifade eden  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Nurettin Gül, Elazığ’ın ayrıca üye çalışmalarında derece yapan şehirlerden biri olduğunu dile getirdi.
 Elazığ’ın  en çok belediye kazandığımız il olmasının  göğüslerini kabarttığını ifade eden Gül; “81 il içerisinde geçtiğimiz 4 ayda üye çalışmalarında derece yapan ilk sıralar da yer alan şehirlerimiz arasında oldu. Bugün itibarıyla sanıyorum Elâzığ 7. oldu. Eylül ayı sonunda sonun da inşallah Türkiye şampiyonu olarak genel merkezde il başkanımızla ağırlayacağız inşallah” dedi.
“MİLLETİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VERDİĞİ TEK PARTİ YENİDEN RAFAH”
Milletin gönül rahatlığı ile oy verecek başka parti bulamadığını söyleyen Nurettin Gül, üretim istihdam odaklı bir ekonominin hayata geçmesi için Yeniden Refah Partisi’nin çözüm olduğunu vurguladı. Gül, “Açlık sınırı 17.700 asgari ücret ne kadar 17 bin. Milletimiz gönül rahatlığıyla oy verecek başka bir parti bulamıyor. Milletimizin gerçek gündemi ile ilgilenen tek parti bizleriz. Yeniden refahın iktidara gelmesi lazım. Denk bütçenin gerçekleşmesi, üretim istihdam odaklı bir ekonominin hayata geçirilmesi gerekiyor. Bunlar sıkıştıkları zaman ne diyorlar. Biz de Erbakan hocanın öğrencisiyiz, bizde milli görüşçüyüz. Sen faizde, enflasyonda rekor kıracaksın sonra diyeceksin ki bende milli görüşçüyüm hadi oradan” dedi.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER