© Elazığ Günebakış Gazetesi

Yenihayat Ve Deliorman Basın Mensupları İle Buluştu

Yenihayat Ve Deliorman Basın Mensupları İle Buluştu

Çimentaş Elazığspor’da Basın Sözcüsü Hasan Uygur, Teknik Direktör Bülent Yenihayat ve Sportif Direktör Mehmet Deliorman basın mensupları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, takımın transfer tahtasını açması için gereken paranın yönetim tarafından karşılandığını ve en kısa sürede transfer tahtasının açılacağını söyledi. Uygur, “Kulübe bu tutar şuanda yatırıldı. Transfer tahtasındaki 14 milyon 174 bin liranın tamamı da şuanda mevcut yönetim tarafından ödenen ve karşılanan bir tutardır. Geçen yıldan devam eden 10 tane sporcumuz vardı. Onlar bizimle devam ediyorlar. Yeni transfer olarak şuana kadar resmi olarak açıklanan 14 tane arkadaşımız var. Onlarda takımla çalışmalara başladılar, inşallah bu sezon bizimle beraber olacaklar. Birkaç tane sponsorumuz var. Şort sponsorumuz için M Bulut İnşaat ile sözleşme imzaladık. Kol sponsoru için Eyfel Limited Şirketi ile sözleşme imzaladık. Göğüs ve sırt için bir firmayla anlaşma yaptık ama resmiyete dökülmedi. Sözleme imzalandıktan sonra firmanın kim olduğu açıklanacak. İsim sponsoru olarak Çimentaş ile devam ediyoruz” dedi.

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat,  transfer tahtasını kapatmak istediklerini söyleyerek Elazığspor’a destek beklediklerini ifade ederken, “Geçmişte birilerinin yaptığı hataları bu insanlar temizlemeye çalışıyor. Ama en çok eleştiriyi de bu taraf alıyor. Yapıyorsunuz veya yapamıyorsunuz ciddi bir çaba ve emek var. Bunu biz görüyoruz ama bunu da sürekli göz önünde bulundurup anlatmakta doğru değil. Gelinen durum bence çok iyi şampiyonluk kadar değerlidir. Bende isterim en iyi oyuncuları alayım ama bir de gerçek var. Gelecekle alakalı doğru adımlar atmalıyız. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün bir antrenman var yarın takıma izin vereceğiz. Müsabaka dönemi başlıyor biz kazanarak başlamak istiyoruz. Lige iyi başlamak istiyoruz. 13 yıldır herhalde iyi başlangıç yapılmıyor onu da kırmak istiyoruz bazı totemler var burada” dedi.

Basın Sözcüsü Hasan Uygur  ise transfer süreci ile ilgili  son durumu aktardı. Deliorman, “Yazılanların yüzde yüzü doğru değil. Şimdi Alper Potuk yazılıyor.  Taraftarımız normalde resmi televizyondan, gazetelerden haber alabilirler. Bizimle haberi teyit ediyorsunuz. Bize soruyorsunuz bizde olanı söylüyorsunuz. Olmayanın olmadığını söylüyoruz. Buraya kadar doğru mu? Haber yapmayın deyince kulüp menfaati adına ortak karar veriyoruz. Herhangi kişiyle alakalı görüştüğümüzü ya da anlaştığımızı haber yapınca çeşitli diğer futbolcuyu almak isteyen kulüpler hamle yapmak istiyor. Bizim amacımız bu. Burada şunun farkına varmak lazım. Sizinle teyitleşiyoruz. Ama ben karşı tarafı herhangi sosyal medya platformunun teyitleşmesine gerek yok. Sizin burada basın, televizyon kimliğiniz var. Taraftarımızda sizden alacağı bilginin doğru olduğunu yoksa herkes bunun için bir site açıp bir şeyler yazabilir” dedi.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER