© Elazığ Günebakış Gazetesi

Yeniden Refah Partisi'nden 2 İstifa Daha!

Yeniden Refah Partisi'nden 2 İstifa Daha!

Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek görevlerine bağımsız olarak devam etme kararı aldı.

Batman’ın Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Yeniden Refah Partisi’nden ayrıldıklarını duyurdular.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde bu partiden seçilen iki başkan, ortak bir açıklama yaparak partilerinden istifa ettiklerini ve görevlerine bağımsız olarak devam edeceklerini açıkladılar.

Açıklamada, Beşiri ve Balpınar halkının talepleri doğrultusunda hareket ettikleri ve halkın çağrılarına her zaman öncelik verdikleri vurgulandı.

Başkanlar, halkla sürekli diyalog içinde olduklarını ve gönül bağlarını koruyarak, hizmetlerini en iyi şekilde sürdüreceklerini belirttiler. Ayrıca, halkın istek ve taleplerini aldıklarını, bu talepleri yerine getirmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Bağımsız olarak görevlerine devam etme kararının, halkla yapılan istişareler sonucunda alındığını ve bu kararın halkın görüşleriyle desteklendiğini belirten başkanlar, bu kararın Beşiri ve Balpınar’a hayırlı olmasını temenni ettiler.

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ise, bazı belediyelerin önceki dönemlerden kalan borçlar nedeniyle hizmet üretemez duruma geldiklerini ve bazı başkanların daha rahat bir çalışma ortamını tercih ettiklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER