© Elazığ Günebakış Gazetesi

Vahap Gök, Kovancılar İlçe Başkanlığı’na Resmi Müracaatını Yaptı

AK Parti Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Gök, Kovancılar İlçe Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

Yerel seçimlerde Ak Parti’den Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Vahap Gök Kovancılar İlçe Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

Vahap Gök, ilçe başkanlığında kalabalık topluluk ve sloganlarla karşılandı.

Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanı Rıdvan Koç, Aday Adayı Vahap Gök’e başarılar diledi.

Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Gök, Kovancılar İlçesinin sorunlarının giderilmesi ve hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Gök: “yedi gün yirmi dört saat çalışma programıyla ilçemizin pek çok problemini çözüme kavuşturmak ve çalışmak için geliyoruz. Cumhurbaşkanımızın özellikle belediyecilikteki hassasiyetinin farkındalığıyla Türkiye yüzyılına yakışır şekilde ilçemize yapacağımız vizyon projeler ile damga vuracağız.

Yönetimimizde herkesin söz sahibi olduğu katılımcı ve şeffaf yönetim biçimiyle kararlarımıza temel ilkemiz olacaktır. Bu temel ilkeler ışığında eğitimden kültüre, alt yapıdan üst yapıya, sosyal belediyecilik uygulamalarından e-belediyecilik uygulamasına kadar her alanda ilçemize önemli hizmetler gerçekleştirmek istiyoruz. Sorunları biliyoruz, çözümleri için projelerimiz hazır. Kendime ve ekibime güvenim tamdır.

 Yaklaşık yarım asırdır yaşadığım Kovancılar’a borcumu ödemek için ilçemize değerli hemşehrilerime hizmet etmeyi hedefliyorum.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER