© Elazığ Günebakış Gazetesi

Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? 

Türkiye-Karadağ Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? 

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında bu akşam Karadağ ile kozlarını paylaşacak. UEFA Uluslar Ligi'nde geride kalan 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberliği olan Milli Takım, Karadağ karşısında kazanmak ve gruplarda avantajlı durumda olmayı sürdürmeyi hedefliyor.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı bu akşam Karadağ ile Samsun'da nefes kesen bir mücadeleye çıkacak. Uluslar Ligi'nde oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan Milli Takım, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek 4 puanla grup lideri olarak bulunuyor. Peki, Türkiye-Karadağ milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında 11 Ekim 2024 Cuma günü Samsun'da Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma TV8 ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE GRUBUNDA LİDER DURUMDA
Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup oldu.

Üçüncü maçlar öncesinde Türkiye 4 puanla aynı puana sahip Galler'in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Grupta 3 puanlı İzlanda 3. sırada, puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada yer alıyor.

Dördüncü grupta aynı gün İzlanda ile Galler karşı karşıya gelecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER